När jag åter fick träffa min farfar i drömmen

God förmiddag, jag vaknade idag upp till en strålande och solig dag.

Jag ska njuta av solen idag och det är bäst att passa på för imorgon så kommer snön.

Jag har sovit ganska bra men varit vaken någon gång på morgonen och haft en dröm som var så verklighetstrogen, en dröm som till slut väckte mig.

Jag var nere hos min farmor och farfar och precis som i verkligheten så hade min älskade farfar fått cancer och var i livets slutskede. Jag drömde då att jag tog farfars hand och gav honom en kram och sa att jag älskade honom och han sa detsamma till mig.

Där skiljer sig drömmen ifrån verkligheten, jag fanns där för farfar dygnet runt och jag tog endast en paus över natten för att försöka få lite sömn. Jag satt bredvid honom i hans oroliga drömmar, jag såg till att han inte skulle vara ensam när han vaknade till, han låg nerbäddad i sin säng på övervåningen och maj månad bjöd redan på ett varmt sommar väder.

Där drömmen skiljer sig åt ifrån verkligheten är att jag tyvärr aldrig sa att jag älskade honom men jag hoppas att han visste det, något som faktiskt har gnagt i mig efteråt:

Jag var där och då så enormt trött och utmattad efter så många dygn av vak, jag var så förlamad av sorg och smärta över att vi skulle förlora dig snart, jag var så fokuserad på att göra allt så värdigt som det bara gick i stunden för att farfar skulle känna sig trygg, kanske tänkte jag inte på det då.

Jag hoppas att du förstod att allt jag gjorde var av kärlek till dig.

På ett sätt så var drömmen i morse ganska jobbig, men på ett sätt fin för jag fick ju säga dom tre orden till dig. Dom tre orden som jag så ofta hade tänkt på i efterhand.

Tänk att drömmar kan kännas så verkliga.

Och om du finns runt omkring mig farfar vilket jag är säker på att du gör så kan jag skriva dom tre orden till dig här....

Jag älskar dig farfar 💗

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Evaeliasson
Evaeliasson,
Så fint om din farfar 💕
nouw.com/evaeliasson
CristinaS
CristinaS,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ditten_datten