När hösten kryper närmre inpå....

Hösten närmar sig med storm steg eller ja den är väll snarare här redan.

Mulet, regn, mörkare kvällar och kyligare.

I vanliga fall gillar jag hösten men i år känns den lite tyngre när den kommer förmodligen pga allt jag genomgått den här våren och sommaren.

Jag skulle ha önskat lite värme ett tag till jag hade nog behövt det men nu är det som det är och man kan inte välja allt. Det är bara att gilla läget.

Jag har redan eller snarare med hjälp av min make tjuv startat på tomten med lite höst blommor och det blev jätte fint. Jag har även beställt lite trä hjärtan till julgranen från Panduro.

Som jag tänkte börja måla lite försiktigt om inte värken tilltar. Hur det än är så är jag ett riktigt jul freak 😉

Och det är ju ändå inte så himla långt dit. Om en månad bara är en av dom mysiga julmarknaderna vi brukar åka på så det går undan.

Men jag gillar också dom andra helgerna som är på hösten helger där man bara äter gott, umgås och bara myser med mängder av tända ljus. Man får tid till att bara vara och med lite mindre måsten.

Eller så är det snarare så att man tar sig tid till det mer på hösten och vintern.

Trots allt jag genomgått nu så önskar jag att det blir en bra höst jag behöver verkligen lugn, ro, bearbetning och eftertanke samt umgås med min underbara make och träffa min bror och brosdotter.

Och jag skall vara mer i nuet och leva därefter.

Gå långa promenader och ta in alla underbara höstdofter se naturens alla skiftningar i sprakande färger,  ta den där varma koppen te och krypa upp under filten i soffan och se en bra film eller serie.

Ja ni ser det finns ändå mycket att se fram emot.

Idag så beställde jag mina journaler och pad-svar från Uppsala och det blir nog en spännande läsning när dom kommer.

Jag är så tacksam för min tid i Uppsala dom proffsiga läkarna och sköterskorna jag träffade.

Jag bär speciellt med mig en läkare nära hjärtat han var en läkare som inte glömt bort personen bakom patienten. Han tog sig tid att förklara lyssna och se till att jag kände mig trygg. Att jag fick svar på alla mina frågor. Det uppskattade jag verkligen.

Jag bär också med mig en speciell natt sköterska som jag hade redan första natten direkt efter operationen. Hennes proffsighet, lugn och ordning gjorde mig trygg när jag låg där ensam på nätterna det var otroligt skönt. Jag hade även turen att få ha henne alla nätter medan jag var kvar i Uppsala.

Men alla var verkligen bra där på Thorax avdelningen 50D.

Det är ju lite konstigt för jag kan nästan sakna dom ibland.

Men det är också ett bra betyg för dom att jag som patient känner så.

Jag har haft funderingar på att längre fram åka tillbaka upp till Uppsala och ta en övernattning på hotell och hälsa på dom och verkligen få framföra hur tacksam jag är 🙏🏽

Samt jag har även känt att det vore skönt att få komma tillbaka dit där jag ändå upplevt så mycket. Samt Uppsala är himla fint.

Och det har nog sin tjusning även på hösten och vintern.

Och dom har ju ändå i slutänden räddat mitt liv och gett mig den bästa tänkbara vården man bara kan få.

Har bara ett ord för det TACKSAMHET ❤️
Gillar