När äntligen en bättre dag kommer så blir det en enorm boost i rätt riktning

Igår vaknade jag äntligen upp till en lite bättre dag med mer ork. Visst jag kanske borde ha fortsatt att vila hemma men istället så tog jag mig in till stan för lite ärende. Ni vet det där med att leta nya kläder som ibland är ett ont måste ni vet det där som ibland kan vara jätte inspererande och kul att göra men inte alltid det finns något med det som jag tycker är lite extra tråkigt.

Det är att leta byxor jag letar då hellre toppar, blusar eller tröjor.

Ibland har byxor en stor förmåga att ha dom konstigaste passformerna. Men igår hade jag en himla tur då jag provade fyra olika modeller och direkt hittade ett par av dom som satt som en smäck. Jippi högsta vinsten och inte behövde jag lägga flera timmar på att leta i och försig så finns det inte ens så mycket butiker i vår lilla stad men ändå det var helt underbart att det gick så fort och smidigt ibland har man tur 😉

Efter att jag var klar med detta så mötte jag upp maken och vi tog oss till ett ställe som varken han eller jag känt till så är det ibland man kan vara uppvuxen och rört sig ganska mycket i områden och så finns det fina ” smultron ” ställen som man helt har missat.

Dock kunde anledningen varit en mycket bättre till att vi hörde talas om detta ställe men det vill jag inte gå in på här med respekt för inblandade.

Det är bara en tragisk händelse 😢Vi gick en slingrande skogsstig mot ett utsikts torn vid en fågelsjö. Jag passade på att njuta av den fina naturen som vi har runt omkring oss jag drar verkligen in alla härliga höstdofter som skogen sprider det är där och då man känner tusan jag gjorde resan för några veckor sedan det gick bra, jag klarade av den och jag lever än och allt detta fina som vi har runt omkring oss skall jag få fortsätta njuta av det går ett glädje rus igenom min kropp.

Kan det bli bättre och brevid mig går han den där snälla underbara människan som jag har haft den stora turen att få dela hela tjugofyra underbara år tillsammans med och många fler år hoppas jag att vi får.


Det finns möjlighet till bord och grillmöjlighet vid sjön och vi bestämmer båda där och då att hit kommer vi med bestämdhet att återvända till igen jag tror att det kan vara väldigt fint alla årstider på året men sommarkvällarna är nog magiska här med utsikt över vattnet.

Efteråt så tar vi oss till stans fik för lite mat. Ibland måste man få unna sig när man väl orkar det ger så mycket det blir lite lättare på vägen tillbaka.

Tyvärr börjar den enorma stehelet över bröstkorgen att ge sig till känna och en viss smärta kommer tillbaka väl på fiket och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar efter den dag när jag inte har någon känning alls kvar över området. Om jag nu kommer att hamna där.

Vi äter lite god mat och samtalar om allt mellan himmel och jord. Kvalite tid med varandra.

Vi konstaterar att det endast är två dagar kvar sen är helgen här igen denna vecka gick precis lika fort som alla andra. Vi har inget direkt in planerat och det känns otroligt skönt jag får ta dagarna lite som som dom kommer än och lyda min kropp och hur den mår och hur min smärta är.


Vi avslutar kvällen med att gå en sväng över stan och konstaterar när vi väl kommer ut från fiket att regnet har börjat falla men jag drar upp min luva och låter inte det stå i vägen snarare är det lite uppfriskande.

Tanken slår mig igen att här går jag mörkret har fallit för ett tag sedan och det är verkligen höstrusk i luften denna kväll men ändå bubblar det av en värme inombords och när jag sneglar mot sidan så där går min underbara man vid min sida som alltid.

Jag är lyckligt lottad  💞


Gillar