När dom små framstegen kommer så gör dom mig överlycklig.

Jag har äntligen något positivt att berätta om min resa tillbaka efter operationen äntligen... äntligen ... äntligen börjar allt vända för mig.

Senaste dagarna har det börjar vända så pass mycket så att jag börjar få en rejäl dos av hopp igen efter motgångar av jobbiga komplikationer efter operationen.

Jag har även kunnat minska lite på min smärt lindring och det känns skönt. Stundtals så kan jag fortfarande ha perioder av rejäl värk men det kommer mer sällan. Samt det är lättare att hanter dessa.

Jag kan ännu känna av värk i mitt bröstben men oftast så är den värsta smärtan i dom områden där man fick ta bort extra vävnad men det är ju inte så konstigt att det ännu känns av. Det pågår ju en läknings process där inne än.

Men det är så otroligt skönt att det ändå händer lite positivt på fronten nu.

Jag har ju haft mycket hjälp sedan jag kom hem endel saker har man grejat på ren vilja men många saker har bara inte fungerar alls pga tilltagande svår smärta.

Min make har varit helt otrolig med att hjälpa mig med allt som behöva och det är jag enormt tacksam för. Utan honom hade det varit mycket som inte hade fungerat ta bara en så enkel och självklar sak som att duscha och tvätta håret.

Något som man inte ens tänker på när man klarar av det men som inte alls skulle ha fungerat nu utan hans hjälp.

Men även där börjar jag kunna klara mig mer själv och det känns otroligt skönt.

Som sagt det är nu man förstår hur otroligt lyxigt det är att kunna sköta om sig själv och att klara att göra alla dessa små saker som man oftast tar förgivet här i livet.

Det är ytligare en sak som jag kommer att ta med mig från min resa.

Nu hoppas jag på att bakslagen håller sig undan och att jag får fortsätta att gå framåt i mitt till frisknande. Och bli starkare och starkare.

Inom en snar tid kommer även mitt besked från patalogen och expert läkarna i Uppsalas det blir äntligen ett svar så jag får veta mer om min prognos.

Men jag försöker att tänka positivt 🙏🏽 Och hoppas på att beskedet blir till det bästa för mig.

Kram 💞

Gillar