När bacillerna slår till här i huset.

Här ligger jag nu och tycker lite synd om mig med en illröd och snorig näsa och nyser var tredje sekund , någon bacill slog till rejält igår kväll då jag fick frossa och började frysa samt kände mig allmänt hängig.

I helgen som var så åkte vi till en ny öppnad butik och när jag går där och tittar så kommer ett barn och fullständigt nyser mig rätt upp i ansiktet allt går så fort så jag hinner inte värja mig.

Jag hann bara tänka tanken att ja hopp nu ligger jag nog snart sjuk vilket jag också nu gör. Det är ju dock inte säkert att det är barnet som bär skulden till det 😉 då alla butiker vimlar av baciller just nu och det är mycket olika sjukdomar som går.

Men det är faktiskt länge sedan nu som jag låg sjuk men det är aldrig kul och nu blev ju vädret så otroligt fint ute med så man vill kunna njuta av dom ljusa dagarna och snön som kommit och det har blivit galet mycket snö och mer ska det bli. Så vill igentligen bara ut.

Men det får snällt vänta på sig för här ligger jag just nu ner bäddad i soffan med filten över mig och med en hög servetter brevid.

Det får bli lite serier och om man orkar så ska jag läsa lite tidningar och kurera mig så gott det går.

Har någon några bra boost tips att blir frisk av så motages det gärna.

Så jag satsar nu på en lugn fredag och förmodligen en mycket lugn helg för min del så hoppas jag att det är snabbt övergående.

Ni får ha en fin helg alla ❤️

Gillar