Naken badar är något som jag har.... Blogg utmaning dag 22

Dagens blogg utmaning av @orsakullan, https://www.saramadeleine.se

Jag har tappat två dagar av blogg utmaningen och ber om ursäkt för det men är man på semester så är man.

Dagens blogg utmaning är Naken badar är något som jag har, i ärlighetens namn så har jag aldrig badat utomhus varken i sjön eller havet naken utan alltid haft badkläder.

Jag vill ju inte skrämma någon 😉 Och jag tror inte att jag skulle vara bekväm med att naken bada. Men det kanske är synd då vi just nu är nära Varbergs naken bad.

Bada naken får jag göra hemma i badkaret och för en herrans många år sen så skedde det också där vi bor. Vi hade ett litet badhus i samhället där jag bodde och som var öppet på torsdagar för oss kvinnor och då kan man ju självklart strunta i badkläderna.

Däremot så har jag en kul grej att berätta när maken och jag var på våran allra första semester tillsammans på västkusten sommaren -94

Vi skulle leta upp en badstrand för lite sol och bad i Varberg.

Vi knallar ner till vad vi trodde var en vanlig badstrand men insåg ganska snabbt när vi var på plats att vi hade hamnat helt fel.

För alla var nakna och det kom sen en äldre herre gående emot oss med  ” juvelerna ” hängande och slängande det var en syn haha. Jag hade lite svårt att hålla mig för skratt jag kände mig inte bekväm alls där vi stod och kände nog bara att jag ville snabbt därifrån igen.

Så vi tog oss snabbt upp emot bilen igen. 

Jag vill dock tillägga att jag har inget emot att det finns nudiststränder det är väll ändå något som är upp till var och en.

Men oss passade det inte men vi fick oss ett gott skratt i varje fall och vilket minne vi sen fick.

Ha nu en underbar och fin torsdag.

Kram 💕

Gillar