Några lugna dagar, sjukhusbesök, påskpyntning och en sommarlängtan

Jag har haft några vilodagar nu efter allt som hände i helgen och det var väldigt välbehövligt då jag i söndagskväll var så trött så det snurrade i huvudet och jag mådde illa på kvällen.

Älsklingen har fyllt år och det firades i sin stillhet med lite fika och tårta. Varken han eller jag har haft så mycket ork dom senaste dagarna. Och tyvärr är han inte bra än 😢

Igår så fick jag åka in till stan då jag hade tid till dagsjukvården på eftermiddagen för en injektion hoppas verkligen att sprutan kan ha lite effekt på både tröttheten och värken.

Det var riktigt kallt i luften och det kändes mer som vinter än vår och sen igår kväll så kom det lite snö igen som tyvärr ännu ligger kvar på marken men då är det rätt skönt att se att väderkartan redan på söndag visar lite varmare temperaturer igen för jag känner mig ganska så färdig med snö och kalla temperaturer nu.

Igår kväll så påsk pyntade jag faktiskt lite här hemma det är ju ändå så få dagar som det är påsk så lika bra att få fram det för hur det än är så efter påsk så är man redan less på det.

Jag tar aldrig fram så mycket påsk saker utan det blir lite lagom bara.

Jag tycker det är skillnad att pynta till julen då man har sakerna framme så mycket längre tid.

Vi har inga stor planer inför påsken som förmodligen blir ganska lugn och på påskaftonen så är vi bortbjudna.

Dagarna och veckorna går ju så himla fort så vi är ju snart där.

Nu över sommaren så skulle jag vilja hejda tiden få bromsa den och bara få njuta av några riktigt långa sommar månader men jag är rädd för att tiden kommer att gå precis lika fort förbi då.

Jag tror att man vissa dagar får ta en liten paus från sociala medier för hur fort rusar inte tiden iväg när man ständigt är uppkopplad och istället borde man nog njuta av dagen och bara vara utan att ständigt hålla koll på sociala medier och vad som händer.

Nu längtar jag efter ljumna sommarkvällar, grilldofterna som sprider sig över området, vattnets kluckande mot bryggan myggornas surrande eller nej vi kan hoppa över myggorna men hur det än är så hör dom ju till sommaren. Fåglarnas kvittrande i träden och är det ändå inte så att vi människor blir lite piggare och gladare på sommaren.

Även om det många gånger kan vara svårt att få till ett samtal med en främmande människa och att vi tyvärr  ibland uppfattas lite tillbakadragna i sverige av vissa så tycker jag att när sommaren kommer så öppnar många upp sig mer och det gillar jag. 

Jag gillar ju detta med öppenhet ett samtal med en främmande person där en historia berättas eller bara att mötas av ett leende och snabbt växla några ord det kan ju alltid vara härligt och inspirerande och tänk på att den där kvinnan eller mannen du tog dig tid med att se, kanske gav du ett leende eller växlade några ord det kanske gjorde dennes dag.

Jag tycker att människomöten är spännande.

Idag så blir det nog ännu en lugn dag här hemma jag ska väll komma på någon god mat att laga men ibland så står det helt still vad man ska hitta på men det ordnar sig nog.

Ni får ha en fin onsdag 💞

Gillar