Några fredags tankar

Några tankar idag, vad drömmer jag om,vad hoppas jag på, vad och vem känner jag extra mycket kärlek till ?


Drömmar jag har

Min första och allra störta dröm är väll ändå att få bli frisk, det står allra högst upp på min lista.

Vissa drömmar har kommit och gått genom åren och vissa har ju såklart ändrats.

En dröm jag alltid har hållit fast vid men nu som sjuk blir en omöjlighet att förverkliga är att få ha en sommarstuga på västkusten. Helst skulle jag vilja flytta dit permanent men ett sommarboende hade varit underbart.

Jag drömmer om en pergola i trädgården eller ett växthus men jag tror våran trädgård är för liten för det.

Jag drömmer om ett husdjur då jag börjar vilja ha det sällskapet igen.


Vad hoppas jag på

Att inte min tumör ska komma tillbaka och att corona snart ska dö ut även om jag vet att den inte kommer att göra det så önskar jag det.

Jag hoppas på att snart få gå fritt och göra det jag vill och att jag kan få träffa mina nära och kära utan att corona hela tiden finns närvarande. Jag hoppas så att jag snart ska kunna träffa min brorsdotter.

Jag hoppas att mina nära och kära får vara friska även om en väldigt nära har insjuknat i en hemsk sjukdom så vill jag inte att någon mer blir sjuk nu.

Jag hoppas på att det ska bli en bra jul och en vit vinter och trots att julen kommer att bli annorlunda. Så hoppas jag att den blir fin.


Älska

Jag älskar livet, mitt hus, min man, min brorsdotter och mycket mer.

Jag älskat fredagar, mys, att se på film/serier, levande ljus, att blogga, ta en promenad, min kopp te, julen ja jag skulle kunna göra listan hur lång som helst för det finns så mycket jag älskar.

Jag älskar även att fredagen och helgen är här.

Jag älskar min fina och underbara man och bästa vän över allt annat och jag ör så tacksam över alla dom år vi hittills fått tillsammans och ser fram emot att bli gammal med honom ❤️


Vad skulle ni ha skrivit som första sak under dröm, hopp, kärlek ?

Gillar

Kommentarer

Beccassida
Beccassida,

Vilken bra lista-håller med om flera saker❣️Att njuta av det lilla. Och låt mig tipsa dig om en ragdoll om ni inte vill ha vovve.

nouw.com/beccassida
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack ❤️ Jag älskar katter och det har jag haft i tjugo år så det lutar åt det om min allergi tillåtet vi får se längre fram ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv