Några dagar av tänkande har det varit för mig

God kväll eller säger man god natt nu ni får välja vilket som passar bäst. Ute är det en tropisk natt.

I varje fall så har detta varit en jätte jobbig dag med denna värme då jag ligger sedan igår i feber och temperaturen inne är tjugoåttagrader.

För två år sedan då var jag också sjuk i mitt i den heta sommarvärmen med en dubbelsidig lunginflammation ingen höjdare alls.

Det har varit otroligt mycket tankar dom närmaste dagarna hos mig som har tagit så sjukt mycket energi av mig då min farmor ligger på sjukhus jag vet att ålder och sjukdomar kommer men ändå så är det så mycket svårare när det är en nära anhöriga då det blir så mycket känslor inblandade.

Jag avskyr verkligen när någon mår dålig och är sjuk så det finns en hel del oro just nu men samtigt så känns det tryggt att hon kommit under vård. Jag hoppas bara nu på det bästa och jag pratade en kort stund ikväll med henne på mobilen.

Det är vid sådana här situationer som det väcker många känslor och frågetecken hos mig själv för vem ska ta hand om maken och mig när vi blir äldre för vi har ju inga barn.

Och med det så menar jag inte att våra barn skulle ha haft en skyldighet att ta hand om och vårda oss för det kravet kan man aldrig ställa på sina barn.

Utan jag menar mer när den dagen kommer och det är dags att tex sätta in hjälp i hemmet osv. så kanske någon hade behövt kunna föra min eller våran talan om något hade drabbat oss och vi inte är kapabla att bestämma sådant själva.

För jag vill ha det som så att man direkt sätter in den hjälp som vi/ jag behöver för livet ska kännas tryggt för oss men vad gör man när det är som vi och man är själv/själva utan barn. Skriver man papper någonstans tro, kanske så borde man kolla upp det då det finns mycket sådana saker att tänka på.

Det är även viktigt att prata med sina nära om det om man har det.

Har ni vågat tänka i dom banorna att man hamnar där en dag ?

  • Livet

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Viktiga tankar inför framtiden. Vi är inte alltid 25. Vi har skrivit pappret på att det är vår äldsta dotter som ska tala för oss och vara vår förmyndare om behovet uppstår.

nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Nej så är det ju. Klokt av er det här får vi också tänka över svårt när man inte har barn ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv