Mycket funderingar och tankar som far i huvudet.

I natt blev det som jag anade att nu när mitt besked kommit och operations processen är igång så blev det betydligt mycket mindre med sömn för mig än vad jag förrut haft. Jag vaknade med en välbekant oro och ångest i kroppen men som jag nu känner så väl igen sedan mina första veckor efter mitt cancer besked.

Det är jobbigt att starta dagen på det sättet men om nu ändå dom där alla känslorna ska ur mig så tar jag nästan hellre det på morgonen än sent på kvällen när man skall gå och lägga sig.

Visst allra bästa vore ju om den gick att mota bort helt men du styr inte denna känsla har jag märkt.

Maken och jag packade iordning idag lite smörgåsar och dryck och tog en lite picknick vid vattnet och det var jätte fint och som jag tidigare sagt så har verkligen vattnet en lugnande effekt. Det var varmt och strålande solsken.

Idag så försökte jag fokusera mest på att påminna mig om att det är just allt detta vackra som jag skall kämpa mig tillbaka till. Och jag skall inte glömma min underbara man och stötte pelare i livet sedan tjugofyra år tillbaka.

Visst ibland så klappar den där lite mörkare sidan och tanke sättet mig på axeln... tankar som om nu operationen kommer att gå bra, om nu inget kommer att gå fel , om jag kommer att ha den farligaste cancer tumören. Men jag tror att ingentligen så är det inte några jätte konstiga tankar och det är nog svårt att undvika att dom dyker upp för man är ju rädd för att något skall gå fel eller att man får fel besked angående tumören.

Och det finns alltid risker med en stor operation.

Men jag låter dessa tankar få finnas där för en stund och jag tar mig igenom dom känslorna men sen så försöker jag boosta mig med ljusare tankar istället.

Efter våran picknick idag så blev det att uträtta lite " måsten " inför operationen. Och det blev en längre tur än vad jag trodde för att lyckas få det hela klart men nu är allt förberett på bästa sätt.

Jag måste försöka vara så stark som jag bara kan nu för att orka hela denna process.. Och jag kan bara göra mitt bästa.

Gillar