Min torsdagskväll och mina funderingar

Det har varit en ganska lugn torsdag och jag har hunnit att vila och jag har även sett ett avsnitt av Vår tid är nu.

Jag har packat bröd som sen ska in i frysen och jag plockat in matvaror sådana där vardagliga sysslor som ibland bara måste göras.

Jag har följt nyheterna lite mer än vanligt nu i några veckor och det som skrämmer mig en del är allt som pågår i landet. Där mord och skjutningar händer titt som tätt dag som natt.

Där förmodligen oskyldiga människor till slut kommer att komma i kläm.
Jag tror att det är många områden i samhället som behöver mer resurser det jag syftar på är bla. barnomsorgen, vården, polis.

Barnen som växer upp behöver en bra och trygg förebild och en bra samligsställe där vuxna finns och det är tyvärr något som det är alldeles för lite av idag.

Det viktigaste jag har att säga och som vi bör tänka på är nog att hat föder hat, människor ska inte ställas emot varandra och vi måste stå upp för våra medmänniskor redan där börjar man bygga våra bättre attityder emot varandra.

Och där har även föräldrarna ett stort ansvar barnen ser hur vi beter oss, allt hat och personangrepp som vissa vuxna håller på med både muntligen samt delar på sociala medier det är klart att det formar våra barn i fel riktnnng.

Jag blir många gånger mörkrädd över hur många vuxna människor beter sig.

Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om allt detta men lämnar ämnet nu.

Nu till något helt annat.

Jag har en fin lykta som jag fick för något år sedan av min mamma i julklapp och som jag idag stoppade i en fin ljusslinga i och nu står lyktan där på min chiffonje och lyser så fint.

Man kan förändra så mycket med ljusslingor, det blir mysigt och ombonat.

Snart ska jag äta lite kvälls mat och sen blir det en kvällspromenad i blåsten och jag skall försöka att inte blåsa bort.

Hoppas att ni har en fin kväll.

Kram 💗

Gillar