Min start på lördagen

God morgon eller säger man god förmiddag nu, det var morgon dock när jag satte mig och skrev detta inlägg men sen kom annat emellan.

Jag somnade på soffan igår kväll och sov så där riktigt skönt så egentligen så ville jag inte vakna upp alls när maken försökte få liv i mig men jag var ju tvungen att orka ta mig upp till slut, ta min smärtmedicin och borsta tänderna och krypa ner i sängen.

Idag är min dag helt oplanerad, ute är det mulet och betydligt kyligare än igår och det känns nästan som att regnet hänger i luften och borta är ljuset som solens strålar bjöd på igår.

Nu är det så mörkt inne så jag har tänt några lampor och det är ett sådant där väder som gör att mina muskler känner av det extra mycket och dom smärtar extra mycket idag.

Tänk trots att jag inatt har sovit bra så känner jag mig trött och seg än eller så sov jag för bra vad vet jag.

För övrigt så har jag börjat min dag med levande ljus och nyhetsmorgon en skön start på dagen tycker jag.

Jag älskar lördagar, den dagen är oftast för mig en skön och oplanerad dag där man kan sätta lite extra lyx i tillvaron och att bara få vara är en sådan lyx enligt mig. Kanske sätta sig med en god kopp te mitt på dagen och se en film eller att klä sig varmt och ta en mysig promenad det finns mycket som jag gillar att göra en lördag.

Och jag känner att det finns tid att stanna upp i vardagen vilket är viktigt att kunna göra ibland för visst snurrar våra liv många gånger på alldeles för fort.

Jag önskar att ni får en lång och härlig lördag, njut av dagen.

Stor Kram K

Gillar