Min söndag morgon

God morgon min söndag, Även om den började för ett tag sedan då jag har varit vaken en stund.

Strax över sex timmar fick jag ihop i sömn inatt men det är jag nöjd med.

Jag började min morgon lite lugnt framför nyhetsmorgon ett program som jag just nu har lite blandade känslor över efter att dom igår gav en en sexköpare tv tid vilket i min värld var helt fel.

Det blåser endel ute och solen tittar fram emellanåt.

Jag satt just och funderade på vad sällan maken och jag nu för tiden gör iordning den där lite lyxigare frukosten på helgen så som vi kunde göra förr.

Nu går mest frukosten på rutin.

Jag gillar att duka upp och göra det där lilla extra. Känslan av lite hotellfrukost med lite stekt potatis, korv och ägg och något gott frukost bröd och någon god juice och bär ja ni förstår säkert vad jag menar.

Ibland är det så himla mysigt att starta dagen med en lång frukost och bara samtala över frukost bordet vi får nog bli mycket bättre på det.

Vad är eran favorit frukost?

Idag så blir det en lugn dag, min pappa fyller år men pga corona och det lite kyliga vädret så kanske det blir svårt att sitta ute idag och ta en fika.

Men vi ska i varje fall lämna in en liten present.

För övrigt så kommer jag bara ta dagen som den kommer.

Jag saknar värmen nu, förra året så hade jag redan planterar mina sommar blommor så här dags och allt var klart inför sommaren men än så länge så har det varit förtidigt då det ännu är för kallt. Trist men sant.

Så nu tycker jag att vädret får skärpa sig lite tycker jag.

Jag önskar er en fin och fantastisk söndag.

Gillar