Min söndag har varit skön

Min dag har delvis varit lugn och skön men jag har också fått lite saker gjorda i hemmet.

Som att jag har bäddat rent i sängarna, tvättat och sen fick golvena en omgång med dammsugare och med städmoppen.

På dagen eller ja tidig eftermiddag så såg vi en jätte fin julfilm som gick igår på V film hits idag och som vi hade spelat in den hette Every other holiday. Den var verkligen sevärd och en film som gav en viss eftertänksamhet sådana gillar jag.

Nu står kycklinggrytan på spisen och puttrar, skönt ibland att ha i frysen att bara ta upp och nu så ska det bli riktigt skönt att äta något annat än julmat även om den har smakat bra.

Förr åt vi julmat varje dag ända fram till trettondagsafton, lite hysteriskt kanske kan tyckas fast vi tyckte ju att det varje dag smakade precis lika bra men det gör jag dock inte idag.

Kvällen blir väldigt lugn och skön kanske med ett spel eller en film till vi får se.

Tv:n visar ju mest repriser så tur man har lite kanaler att välja på. Ute har det kallare vädret med den fina vita frosten nu bytts ut mot flera plusgrader och grått och disigt väder igen och nu i början på veckan så väntas det regn.

Jag är så otroligt tacksam för att jag ändå har fått må ganska skapligt över dom här dagarna och kanske så mår kroppen en aning bättre nu när den gått ner i vila samt det blir ju inte så många knop man har gjort och det bidrar ju det med.

Hur har eran julhelg varit?

Jag önskar er en fin fortsatt kväll och har ni några bra film tips att ge mig så är jag jätte tacksam.

Stor Kram ❤️

Gillar