Min onsdag blev inte som jag hade tänkt men ändå bra

Det blev ett sent sista inlägg idag.

Min dag blev lite annorlunda än jag hade tänkt mig då jag bara skulle sätta mig och slumra ett tag ute i solstolen för jag hade inte så mycket ork idag men jag hann aldrig innan vi fick främmande då min mamma och min mellersta brors bonusbarn kom och undrade om vi ville köpa jultidningar.

Det blev två böcker för mig en av Fredrik Nylen med julbak och julgods och sen Lindas bok baka i långpanna och maken köpte i vanlig ordning Hälge.

Framåt kvällen så står jag i garaget och pratar med maken när han säger att nu får vi främmande varav jag lite snopet vänder mig om.

Och där kommer farmor med sin rullator som knappt har varit ute själv sedan sin sjukhusvistelse och jag blev faktiskt riktigt glad att se henne ute och gå på egen hand.

Det blev lite prat och sen så sa vi åt henne att vara kvar på lite kvällsmat så vi åt paj ute för idag så var kvällen riktigt skön och varm.

Sen följde jag med henne hem och väntade tills hemtjänsten kom och det blev en mysig stund och hon var också glad.

Medans vi väntade på dom så mumsade vi på plommon och sen skickade hon med skott hem som hon tyckte jag skulle ha på pengaträd så nu står dom i vatten och så ska jag plantera dom imorgon.

Sen stod hon i fönstret och vinkade åt oss vi gick. Idag så var det jobbigt när frågan om minnet för första gången kom men jag försökte bara vara ärlig och sen så sa hon inget mer om det.

Nu så ska jag dricka en kopp te och sen krypa ner i min renbäddade säng för jag är otroligt slut ikväll av allt och så hoppas jag få sova någon timma.

Sov gott fina ni.

Kram

💕

Gillar

Kommentarer