Min fredag

På förmiddagen så åt jag frukost i lugn och ro franför Hem till gården, lite nördigt jag vet *ler*

Sen bar det iväg ut på en promenad, jag slogs just då av hur otroligt fin hösten är med alla dess fina färger och löven som faller till marken vid varje vindpust.

Solen värmde skönt och bjöd på nästan tjugo grader varmt i dag. Jag hade tagit på mig en kofta men i såg snart att det blev för varmt så jag gick i bara en t-shirt.

Lyxigt att kunna göra det den andra oktober.

Det är något visst med skogen den ger energi och den friska luften är underbar så om ni frågar mig så blev det en toppen eftermidag.

För mig som lever med kronisk smärta så är inte en promenad varje dag en självklarhet så när man väl orkar ta sig ut och gå en promenad utan att få en massa ökad smärta i kroppen än den jag redan har såklart så är det som att vinna högsta vinsten.

Nu så ska maken och jag slå oss ner i soffan med varsin kopp, min innehåller te och hans kaffe till det blir det en vitlöksbaguett och sen så ska vi se avsnittet dom släppte i måndags av Bröllop, begravning och dop som går på cmore. Jag tycker faktiskt att säsong två är ännu bättre än ettan var.

Så resten av fredagen blir mycket lugn vilket är skönt och ikväll så ska vi se på idol. Så jag stannar nog här under min varma filt i soffan länge till och njuter av lite tända ljus här och var i rummet.

Vad ska ni själva hitta på ikväll?

Jag önskar er alla en fortsatt fin fredagskväll.

Kram 💕

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Så fint skog, det blir skönt med Idol. Vi ska titta på Kokarnas Kamp och annat. Trevlig kväll

nouw.com/enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack detsamma ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Nellaroc
Nellaroc,

Wow, så fint att ni redan har fått höstfärger i naturen! Här är det nästan helt grönt fortfarande. Jag är ändå väldigt sugen på att ta en promenad i skogen! Nu ikväll kollar vi också på idol. Vem hejar du på? Kram

nouw.com/nellaroc
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Ja promenad i skogen är härligt. Jag har några dom sa att det skulle vara tjejernas år men oj vad många av killarna som är bra i år tycker jag. Caspar gillar jag, Simon med, Maya ja det finns många. Håller du på någon speciell?

Kram ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Vilka härliga skogsbilder du bjuder oss på idag

nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilken Underbar skogspromenad du fick idag ❤ såg sådär friskt ut som luften bara är på hösten 😍 vi gjorde faktiskt inte så mycket idag, drack en kopp te o T tog en kaffe. Lyssnat på Idol och stickat en liten raggsocka till min svägerskas 2åriga barnbarn. Hoppas att du mår bra och kvällen varit bra ❤ stor kram

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack fina kvällen har varit bra ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
MariasVardag
MariasVardag,
Vilka foton 🥰🥰🥰🥰 ha en härlig helg ❤️
nouw.com/mariasvardag
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack snälla, och detsamma ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Evaeliasson
Evaeliasson,

Vilken härlig dag och fina höst bilder ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,