Min första kärlek, Blogg utmaning dag 30

Dagens blogg utmaning av @orsakullan, https://www.saramadeleine.seDagens blogg utmaning,Min första kärlek....


Min första förälskelse var nog redan på mellanstadiet i en kille i klassen. Och jag var ju inte direkt ensam om att få fjärilar i magen när man såg honom då jag tror att dom flesta tjejer i klassen kände samma sak.

Men jag vågade aldrig fråga chansen och jag kände nog att han aldrig skulle ha varit intresserad av mig. Kär var jag nog några gånger i några killar men inte så att det blev något mer av det. Jag behöll vad jag kände för mig själv.

Mitt första riktiga förhållande var med en kille som började på P och vi bodde grannar. Han var nog i början betydligt mer intresserad av mig än vad jag var av honom. För han fick jobba ganska hårt för att det skulle bli något emellan oss och idag har jag ju insett hur sjukt ung jag var när vi blev tillsammans.

Det blev ett förhållande av upp och ner gångar och många gånger så behandlades jag inte bra. Vi hängde sen ihop i nästan tre år och där och då så trodde jag att jag hade haft min stora kärlek trots att allt inte hade varit bra.

Men oj så fel jag hade och tänk vad jag hade mått dåligt i onödan efter att det tog slut.

För i september 1993 så mötte jag han med ett stort H.

Han som fick hela min värld att stanna upp, han som fick mig att inte känna någon hunger, han som fick mig att få svårt att sova för att jag bara låg och tänkte på honom med tusen fjärilar i magen, han som fick mig att längta efter honom igen så sjukt mycket så det gjorde ont i hela kroppen även om det bara var fem minuter sedan vi sågs.

Tänk att vi redan hade gått två år på samma skola på gymnasiet utan att knappt tittat åt varandra. Ingen av oss då visste ju att vi en dag skulle handlöst falla för varandra.

Det blev vi en kall höstkväll och jag var verkligen överlycklig och så otroligt kär. I september -93 så började första dagen av vårat gemensamma liv tillsammans och det livet pågår än idag. 

Vår kärlek har inte stannat upp utan den har bara växt sig starkare och starkare genom åren.

Han som sen också blev min man är jag så ofantligt kär i än idag.

Och nu med facit i handen, så kan jag säga att jag träffade min första stora kärlek först när jag träffade min man.

Det var då jag verkligen fick uppleva den riktiga kärleken, den som rycker undan fötterna och får dig att bli så där löjligt fnittrig, den som får dig att gå som på små moln och känna dig över lycklig.

Så jag kan inget annat än känna att min första kärlek det är min make.

Jag älskar dig så mycket 💕

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Vi är lyckligt lottade 💗
nouw.com/minresatumörmittliv
MoaYrvelid
MoaYrvelid,
Vad fin blogg du har 😃
nouw.com/moayrvelid
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Åh vad glad jag blir tack snälla 💗
nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,