Min dag och varför jag inte låter sjukdom vinna över mig varje gång

Min dag blev inte riktigt så lugn som jag trodde eller egentligen hade jag en riktig skitdag som gjorde att allt tog väldigt lång tid tyvärr men jag är envis.

Jag bakade veckans limpor och sen läste jag på en blogg där man hade bakat saffransskorpor och jag har länge pratat om att det skulle vara kul att testa men jag har aldrig gjort det trots att jag tycker det är jätte gott.

Jag gjorde efter ett recept som Lelia gör och dom blev jätte goda. Är säker på att dom kommer att smaka jätte bra till en kopp te eller glögg.

Här är receptet:

https://www.leila.se/saffransskorpor-mitt-basta-recept/

Nu tar jag hel ledigt i flera dagar för jag kommer definitivt få betala med en försämring ytligare så jag får vila i soffan under filten och titta på netflix.

Balansgången är ibland så svår när det finns saker som behöver fixas och jag får ofta kommentaren från andra ” varför gör du det där då när du blir sämre? ”

Mitt enkla svar är att jag måste få leva och ha något som är kul, jag måste få göra lite ibland även om jag blir försämrad annars mår jag inte bra ändå av att bara sitta och allt fixar sig inte själv. Samt bara att gå upp ur sängen gör ont och jag kan ju inte ligga kvar där hela dagen för att det gör ont.

Jag hoppas ni förstår vad jag menar jag förstår att man kan mena väl med dom orden men jag mår verkligen inte bra av att aldrig få göra något. Och jag har så många vilodagar ändå pga sjukdomen.

Och en viktig sak till jag låter inte smärtan styra mig och vinna över mig.

Det kommer jag aldrig att tillåta.

Hoppas att ni har haft en fin dag och kväll nu så ska jag lägga mig en stund på smikmattan och försöka att få musklerna som krampar i ryggen att släppa lite.

Sen blir det en kopp te och sängen.Sov gott fina så hörs vi imorgon.

Kram ⭐️

Gillar

Kommentarer

Tilldamedmera
Tilldamedmera,

Härliga goda bröd och skorpor ser ut😍. Hoppas du mår bättre efter vila och spikmatta🌺


nouw.com/tilldamedmera
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Såå gott det ser ut och hoppas du blir bättre 🌸🌸

nouw.com/sandrasjoberg
Evaeliasson
Evaeliasson,

Dom skorporna är så goda, ett måste här 😊 Förstår dig man måste få göra det som är kul även om kroppen inte vill. Hoppas du kan vila och må bättre snart, kram ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Om jag skulle drabbas önskar jag att jag kommer ha samma inställning som du har till livet och kroppen. Det receptet använder jag oxå till mina skorpor

nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack snälla 💗 Ja dom blev riktigt goda. Kram

nouw.com/minresatumörmittliv