Midsommar natten som går mot midsommardagen

​Jag tog en välbehövlig paus från allt idag... men som jag tidigare berättat så följer ju allt med mig som en tyngd på axeln och som knackar på ibland och gör sig påmind.

Jag är ändå lättad över att jag fick vara hemma över midsommar men snart klarar jag mig inte längre för operations tiden lär ju komma.

Jobbigt men ändå också jobbigt att gå så här och bara vänta men där krockar jag lite i tanke sättet eftersom jag också tycker att varje extra sommar dag jag får innan operationen är en lyx.

Vi hade några av dom närmaste här idag.Det blev traditionell midsommar mat sill, potatis med alla tillbehören och sen lite grillat och fika på det

Vi tog sedan en tur ner till kyrkogården det kändes bra jag har min mormor, morfar och farfar vilandes där.

Alla betyder något speciellt för mig men farfar är lite extra speciell han var som en extra pappa som alltid ingav en trygghet för mig och han fanns alltid där och saknaden är lite extra stor efter honom men saknaden är även stor efter min mormor.

När min morfar gick bort så var jag inte så gammal och tyvärr hade jag aldrig haft samma kontakt med honom och vi hade inte samma relation.

Efter att vi kom hem blev det klassik kubb spel.

Den gick väll sådär måste ju erkänna att det blev fler förlorande omgångar än vinst. 

När gästerna gick hem bortåt midnatt så tog maken och jag en promenad i midsommarnatten duggregnet föll och luften var ändå härlig på något vis. Lukten av sommar regn fanns där. Vi tog en ganska lång promenad och det var skönt.

Sommaren är ändå bra härligt!

Nu ska jag leva på den här dagen och imorgon är en ny dag.

Carpe diem 🌸


Gillar

Kommentarer