Mandelmann jag bara älskar dom

Nu på eftermiddagen så tog jag en lussekatt och såg Mandelmanns jul.

Jag bara älskar dom och kan faktiskt känna mig lite avundsjuk på deras sätt att leva.

Odla sitt egna och vara självförsörjande och göra som man gjorde förr i tiden istället för att gå och köpa sitt i affären med diverse farliga innehåll. Det känns som att deras liv som dom lever känns betydligt rikare på så många sätt än mitt och då menar jag inte pengar utan livsstil.

Dom bjuder in sina nära och kära och där skulle jag ha velat vara, sittandes vid elden medans Gustav spelar gitarr och vi sjunger och har det bra så sjukt mysigt.

Jag gillar deras enkelhet dom har det där med att finna glädjen i det enkla i livet. Med en stor gård som ska skötas så förstår jag ju att det många gånger kan vara tufft med men det är säkert värt det slit dom lägger ner.

När Marie säger i programmet ” Jag har gift mig med pettson ” så kan jag bara hålla med och jag har ju tänkt på likheterna många gånger.

När han i dagens program bygger ihop en snömaskin av det som han hittar i ladan och snön består av små fågelfjädrar jag kan inget annat göra än att le.

Jag tycker dom är underbara och programmet var ett riktigt mysigt julprogram och jag vet att på cmore ligger deras tidigare julprogram med.

Ett tips från mig se det ❤️

Gillar