Måndagens bloggutmaning handlar om mörkret

Dagens fråga idag. Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

Nu är det mörkt på kvällarna, vad känner du för det?

Jag är nog faktiskt helt okay med det, det är den årstiden nu och varesig jag gillar det eller ej så kommer mörkret att falla tidigare och tidigare. Och jag tror att jag finner mig ganska bra i våra olika årstider.

Man får göra det bästa av det, tända en massa ljus och mysa inne på kvällarna med sin kära. Och sen är väll dom märkare kvällarna som gjorda för några bra serier och filmer.

Och snart så är vi ju framme vid advents tiden och då gör sig ju mörkret bra när våra fina stjärnor och ljusstakar ska lysa upp i våra fönster.

Visst jag vet att mörkret efter några månader gör mig lite mer trött och orkeslös och därmed så börjar min längtan efter ljuset komma igen. Men eftersom veckorna och månaderna går så otroligt fort så är jag säker på att vi är där fortare än vi tror och sen så börjar ljuset att återvända igen.

Men jag gillar verkligen våra årstider på olika sätt och jag skulle inte vilja vara utan någon av månaderna.

Och först nu så ska jag njuta av lite vintermånader trots avsaknad av ljus och sen så hoppas jag på att det kommer att komna lite fin och vit snö som lyser upp våran lite mörkare tid.

Vad känner du får mörkret, är det skönt eller gillar ni det inte?

Kram


Gillar