Måndagen är här och nu är det julveckan 

Helgen gick väldigt fort och nu är måndagen här och en ny vecka. Inte vilken vecka som helst utan vi går nu in i jul veckan.

Det känns på ett sätt lite konstigt då tiden fram till jul har gått så fasligt fort men jag är nöjd med att vi för en gångs skull har tagit vara på dagarna och framför allt helgerna.

Vi har gjort det vi vill dvs haft långa och mysiga dagar, tagit helgen precis som den kommer och om vi har sett julfilmer. Vi har faktist sett så många fina julfilmer i år så jag har tappat räkningen, men mysigt har det varit.

Dagen idag måste faktiskt bestå av vissa sysslor som måste fixas varesig orken finns där eller ej. Det ska bäddas rent i sängarna och tvättas upp, sillen ska läggas in och sen ska jag tvätta upp lite tvätt.

Men det måste gå i ett tempo som jag orkar med och jag har hjälp. Även den sista online handlingen ska hämtas jag är just nu i dessa corona tider otroligt glad för att det finns för att gå in i butiker är uteslutet för mig.

Så lite sysslor finns det som kan få tiden att gå även denna dag. Men jag måste noga lyssna på kroppen med så att inte bägaren rinner över vilket inte blir kul till jul i så fall om smärtorna stegrar igen och jag går in i en försämring.

Nej nu så ska jag nig sparka igång min dag så jag får lite gjort.

Jag önskar er en fin dag, var rädda om er.

Kram

❤️

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Hoppas din dag varit bra och att du även hunnit vila lite, kram ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack tyvärr uteblev bilan då det var mycket idag och jag blev helt slut med smärtor ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv