Måndagen är här och den nya veckan har bara börjat

En ny vecka har börjat och jag känner mig lite stressad över att måndagen är ganska så fullbokad.

Först ska jag till tandläkaren och byta en lagning som är gammal sen checkar jag ut därifrån och slipper dom på ett år skönt! Jag tror aldrig att jag kommer att vänja mig vid tandläkaren och det är ju inget som jag direkt jublar högt över när jag ska dit.

Men ändå ett måste och det är tur att dom finns.

Därefter så ska jag bege mig till sjukhuset för provtagning för att se så att inte mitt värde för kalium har dragit iväg sedan insättningen av medicin då ett högt värde kan vara farligt för hjärtat.

Efter det så blir det lite ärenden och om jag känner mig själv rätt så kommer ögonen att stå i kors när jag väl är hemma igen. Då min kropp ännu är ganska utmattad och jag väldigt trött.

Men till det positiva är väll ändå att solen strålar från en klarblå himmel och att värmen skall komma in över landet under veckan.

Det ser jag fram emot jag skall försöka vila mycket så att förhoppningsvis påsken kan bli bra.

Jag skall i veckan täcka av vinter kupningen av rosor och klippa ner dem och så tänkte jag få ut trädgårdsmöblerna eller det är ivarjefall planen sen får vi se hur långt orken räcker för det.

Tyvärr är det så mitt liv ser ut planer i massor men det är inte alla som jag orkar genomföra för sjukdomen kommer emellan. Men det är också mycket som jag genomför varje dag fast jag egentligen inte orkar det eller klarar av det för att min envishet finns där och jag kämpar emot.

Ikväll så ser jag fram emot att få se Game of Thrones igen. En serie som jag hade hört så många fastnat i men som jag tänkte undrar om den verkligen kan vara så bra.

Och vad händer jo julen 2017 så börjar vi se den och ja vi drabbas av det som alla andra gjort med jag pratar om Game of thrones feber och så är vi fast.

Så nu har man väntat ett tag på den sista säsongen så ikväll blir det till att se det första avsnittet av den.

Hoppas nu att eran första dag på denna vecka börjar bra och tänk nu bara positiva tankar så blir livet lite lättare och mer positivt 💗🙏🏽💗

Kram 🌸Gillar