Måndag och en ny vecka med lite tankar

Måndagen är här och därmed en ny vecka och tyvärr så startar den med extra mycket smärta för mig och jag tror att kroppen känner av kylan som är just nu.

Det kommer att bli en vecka med några ”måsten” som ska fixas och det kommer också bli inslag av det tyngre slaget.

Idag ska även våran online handling hämtas egentligen så skulle vi har haft hämtningen på tisdag men sen hade ett återbud kommit in och måndagen passade oss ännu bättre så då bytte vi dag.

Men att en ny vecka är här känns ändå helt okay och ännu mer eftersom vi lämnar en bra helg bakom oss en helg som har bestått mycket av samtal och gemenskap med kärleken. Jag tror vi båda hade ett stort behov av en lugn helg.

Ibland så dyker lite funderingar och tankar upp på mig eller ja kanske inte bara ibland utan ofta.Tänk vad konstigt livet är egentligen för vi vet aldrig hur långt det blir eller vad som kommer att hända på vägen.

Vi har våra rutiner vi lunkar oftast på i samma spår dag in och dag ut men sen händer det något, något som ruskar om oss rejält, något som får oss att tänka till.

Händelser i livet även dom dåliga kan till slut bli något bra eller åtminstonde så blir man en erfarenhet rikare och kanske också starkare.

Det allra bästa är väll egentligen att man inte tar något förgivet längre pga allt som man varit med om. Men det ser jag nästan som en rikedom då man tar till vara och lever precis som att denna dagen var ens sista.

Man skjuter inte upp saker utan man gör dom här och nu. Samt man är så himla tacksam över livets alla små ting det tror jag är viktigt.

Hur tänker ni där ?

Kram och så önskar jag er en fin dag 💕

Gillar