Måndag och en ny vecka har börjat

God förmiddag, inatt så slog jag rekord jag sov hela åtta timmar och som ni förstår så hör inte det till vanligheterna.

Förmodligen var jag så utmattad så jag stupade och jag är så otroligt tacksam för att jag fick sova ut det behövde jag.

Tråkigt nog så verkar inte våran bil bli lagad idag heller, grejorna skulle ha kommit till oss idag men när jag nyss var inne och tittade på länken så har inte delen ens gått ifrån stället vi handlade på och det gör mig rejält irriterad så det blir väll att ringa dom idag.

Skulle vi inte ha varit helt utan bil så hade det väll varit en annan sak.

Ute så blåser det än och regnet som drog förbi igår bara piskade mot mina fönster och husvägg.

Idag så blir det nog en skön och avkopplande vilodag för mig. Jag behöver inte ens tänka på maten då maken lagade köttfärslimpa på potatis och grönsaksbädd igår och det räcker till idag med. Sådana dagar är sköna att ha ibland.

Nu till dagens bloggutmaning.

Dagens bloggutmaning är startad av https://www.saramadeleine.se


Tv är något som jag ........


Jag skulle nog säga att jag stundvis kanske tittar lite för mycket på tv men jag älskar serier, filmer och det är ju lätt att mysa till något bra på tv:n med sin käresta.

Men på sommar månaderna då är det skillnad för då kollar jag nästan aldrig på tv om det inte är en regnig dag för då finns det så mycket annat att göra och det är faktiskt skönt att då ta en lite paus ifrån tv tittandet.

Men visst finns det många gånger där det faktiskt är skönt att tv:n finns, som när jag har mina dagar där jag inte alls mår bra eller när jag ligger sjuk.

Min brorsdotter kommer hit ibland och då brukar vi kunna duka upp med popcorn och chips vi gör som en liten ” bio ” här hemma och det är mysigt. Jag tänker även på alla äldre som idag är ensamma och då kan ju tv:n vara ett bra sällskap.

Men nog om detta nu och jag vill passa på att önska er en fin måndag.

Stor Kram 💕

Gillar