Måndag och en ny vecka är här

God morgon eller man borde väll säga god förmiddag nu. Min natt har varit ganska bra för att vara jag i sömn men jag hade behövt fått sova någon timma till för det fattas någon sömn timma för mig.

Dagen ska spenderas lugnt, men ett ärende till stan och hämta ut mina matkassar på ica som jag handlat online behöver däremot göras. Men det fixar maken.

Maten blir enkel idag stekt isterband med potatis, lingon och grädde både gott och enkelt så får det vara vissa dagar.

Jag hoppas även att min ork ska räcka till en promenad men man får ta en liten bit åt gången under dagen och utvärdera vad jag orkar för det är ungefär så mitt ” sjuka ” liv ser ut.

Jag har inte ägnat så mycket tid till att skriva på min blogg just nu på ett tag om den kamp jag dagligen har med mina kroniska sjukdomar men dom har inte blivit bättre utan dom finns där men ibland så tror jag att jag ledsnar rejält på dom och då tar jag en paus att nämna dom.

Det är ju inte så att jag försöker att lura mig själv med att dom inte finns för det vet jag jag ju att dom gör och jag känner av dom dagligen. Men lika mycket som det kan vara skönt att skriva av sig om det jobbiga så kan det vara skönt ibland att ta en paus och inte ge dom något utrymme.

Det har kommit lite puder snö ute och några snöflingor faller just nu fint från himmlen och för mig så får det gärna komma massor då det bara är fint.

Nej jag kanske skulle ta och sätta en inpackning i håret och sen koka mig en koppen te och sen ska jag snart sätta mig vid tv:n och kolla film kanalerna alltid finns det väll något att se.

Än så länge så är det ju helger och kan man ännu kalla det mellandag ? *ler* jag väljer nog att kalla dagen det får då blir det på något sätt lite mer okay att ta en slö dag till.

Jag hoppas att ni får en fin måndag, var rädda om er.

Stor Kram Kristina

💗

Gillar