Måndag och en ny vecka är här

Måndagen är här och med den så kom det lite finare väder för just nu så tittar solen fram lite emellan molnen men det kanske inte blir långvarigt.

Annars är det riktiga höstvädret här med regn och rusk men dock lite högre temperaturer och med det kommer dimman och fukten. Jag vaknade idag med lite ont i halsen så det blir nog att kurera sig några dagar och hålla sig ifrån folk så jag ser åt vilket håll detta går.

Helgen passerade lika fort som den brukar men den har varit så himla skön och mysig, vi har bara varit samt igår fick vi ju en utflykt.

Vi började även i lördags att se den svenska serien Tunn is som låg på cmore och oj vad bra den var vi har streck sett den. Så på två dagar har vi plöjt igenom dom åtta avsnittena och frågan är om det inte kommer att bli en säsong 2, det var i varje fall en känsla jag fick.

Dagen bli väldigt lugn för mig och egentligen så skulle vi ha firat min mammas födelsedag men hon har ställt in pga rådande situation med corona. Tråkigt men ett klokt beslut.

Just nu sitter jag och slö tittar på Malou och efter tio ett skönt sätt att starta dagen med.

Jag önskar er en fin måndag.

Kram 🍂

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godmorgon och vi har haft regn hela natten 🙄🙄 Nu blir det jobb till kvällen och ha en fin dag
nouw.com/sandrasjoberg
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Här regnade det massor i går kväll och in mot natten med. Tack detsamma ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

God förmiddag/dag 🥰 hoppas att det bara är en sån där "några dagars ont i halsen grej" som ger med sig med vila och ett par extra koppar te ❤ ta hand om dig vännen, kramar 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack, det hoppas jag med ska vila och dricka te idag. Kram ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv