Måndag och en ny vecka är här

Efter en natt med någon timme för lite i sömn men ändå bra sömn dom timmarna jag väl sov, jösses så rörigt det här blev men hoppas att ni förstår.

Så har jag tagit mig an måndagen och den nya veckan. Ute strålar solen för fullt en härlig kontrast till gårdagens regniga väder och solen värmer skönt idag för temperaturen visar hela tjugo grader mot husväggen.

Min dag har fått startat väldigt lugnt och jag har ingen stans bråttom, på något sätt så mår hela jag bättre av att starta dagens så här för om det blir stress och press så kommer den ökade smärtan som ett brev på posten tyvärr.

Det är redan den femte oktober idag och jag kan bara konstatera att vi snart redan har gjort en vecka av denna månad. Det är galet så fort allt går. Men som sagt vi går en mysig tid till mötes nu enligt mig med många fina helger och adventstiden älskar jag.

Tänk vi är bara sju veckor ifrån advent och jag längtar till den tiden när utegranat ska tändas och lysa upp fint i mörkret, stjärnor och ljusstakar likaså.

Jag brukar tycka att det är härligt att gå en promenad när mörkret har fallit och bara njuta av alla fina fönster. För att inte tala om doften av saffrans bröd, glögg, pepparkakor ja jag älskar verkligen den tiden.

Vad jag ska göra av min dag idag är ännu inte bestämt jag tar en liten bit i taget så får vi se vad orken räcker till.

Jag önskar er en fin start på veckan.

Stor kram 🍂

Gillar