Måndag igen och jag känner mig redo för en ny vecka


God förmiddag alla fina.

Idag är det en sådan där dag när man kan tända ljus redan på morgonen och mysa. Ute så har solskenet och ljuset försvunnit och bytts mot en grå mulen dag som gör det ganska mörkt inne.

Men det känns helt okay, för nu har vi haft många fina och ljusa dagar innan. Och jag tänker faktiskt passa på att vila och återhämta mig ordentligt idag vilket jag verkligen behöver.

Undrar varför det alltid känns så att när dom sämre dagarna kommer då känns det som att man har som mest av saker som man vill göra. Det är typiskt!

Den senaste tiden oro över saker och ting har tyvärr satt sig på sömnen, jag är vaken mer på natten och sover sämre enligt min aktivitetsklocka.

Imorgon så ska jag med maken på ett läkarbesök, jag följer mest med för att vara en stötte pelare och en trygghet för honom.



För oss båda så har det alltid varit en självklarhet att ställa upp för varandra efter dom förmågor vi har och det har också bundit oss samman och gjort oss starkare.

Och jag önskade så att han fick må lite bättre för det är tufft att se den man älskar må så dåligt.

Men nog om detta, jag har suttit och funderat på vad vi ska ha för mat idag men hjärnkontoret känns som att det har stängt.

Vissa dagar flödar förslagen på maträtter och ibland så är det svårare att veta vad man ska hitta på. Kanske så borde jag kolla igenom en kok bok efter något nytt recept.

Har ni något mat tips så tar jag gärna emot det.

Nu så ska jag sparka igång min dag och få lite gjort., så jag kan återgå till att vila lite igen jag måste ju se till att orka morgondagen.

Jag har också känt en lite molande smärta i halsen och jag hoppas verkligen att jag klarar mig ifrån att bli sjuk för det har jag inte tid med * ler *

Jag önskar er en fin måndag och en bra start på dagen 💕


Kram K

Gillar