Måndag igen och en ny vecka

God förmiddag fina ni, vädret bjuder idag på ett lite grått täcke men sen är det nästan så att solen tittar igenom så det kanske blir en fin måndag med plus grader.

Jag som är i övergångsåldern märker tyvärr redan av att temperaturerna visar på plus igen jobbigt men vad ska man göra *ler*

Min vecka kommer att bli lugn eftersom jag inte är bra än. Jag hade önskat att jag kunde skriva att jag skulle ut i vårsolen som kommer att komma mot mitten på veckan för jag hade lite små fix i trädgården som skulle ordnas men tyvärr så lär nog inte min ork räcka så långt som det könns just nu.

Idag ska corona testet göras och lämnas in för jag tycker att det är lika bra att få det kollat när läget är som det är då jag även skulle vilja ha en röntgen av bröstkorg och lungor och dom lär ju inte ta emot mig utan att jag är testad.

Jag har bärjat att se en bra serie på netflix som heter, Vad som än händer bla så spelar Katherine Heigl en av huvudrollerna. Det är en himla fin berättelse om två tjejer som redan i från skolåldern har varit bästa vänner och följt varandra genom livets händelser.

Den är klart sevärd.

Nej nu så ska jag snart krypa under filten i soffan och bara mysa och kurera mig. Tur att tv:n finns som sysselsättning.

Jag önskar er en fin måndag och en bra start på nya veckan.

Stor Kram och var rädda om er 💕

Gillar