Lördagen är här och jag njuter av helgen

Äntligen är den härliga värmen här och igår fredag så toppade verkligen temperaturen med hela tjugo fem grader i skuggan. Och med en alldeles ljummen kväll. Jag märker direkt en skillnad på mina muskler som värker mindre även om jag aldrig blir smärt fri så är ändå den lilla lindringen jag får guld värt.

Den enda nackdelen just nu är väll denna pollenallergi som kommer som ett brev på posten och man går som med en dunder förkylning hela tiden. Man kan bara lindra den med mediciner.

Jag ska bara njuta dessa två dagar nu i helgen ta det lugnt , sola och återhämta mig.

Eftersom jag har en ganska massiv vecka framför mig med mycket sjukvård och sen i slutet på veckan min andra kontroll röntgen. Något som just nu känns ganska oroligt och jag kommer nog aldrig att vänja mig vid dem.

Något som är lite olustigt är att efter denna operation som jag var tvungen att göra så har man helt tagit bort mitt immunförsvar. En viktig funktion som sållar bort felaktiga celler i kroppen och stärker immunförsvaret.

Det är något jag måste lära mig att leva med men det är också olustigt eftersom det också innebär att om det kommer felaktiga celler i min kropp så finns det inget som stoppar dom. Jag har inte den funktion som försöker göra sig av med dem kvar.

Hur lever man med den vetskapen? Jag har ju dock inget val med det finns där i bakhuvudet.

Idag blir det nog att ta en solstol och lägga sig på tomten och bara njuta det är precis vad jag behöver.

Det är så fint nu när naturen vaknar till liv igen träden och buskarna knoppas, alla små kryp på både gott och ont vaknar till liv igen och naturen blir lite mer levande.

Vad skulle man göra utan dessa årstider som alla har sin charm.

Jag missade så mycket av allt det fina förra året då jag var som i denna töcken av ångest och med en dimma framför ögonen efter mitt tumör besked så jag ska verkligen njuta i år. Och ber nu till högre makter att jag inte skall behöva genomgå en ny operation och att röntgen ser bra ut.

Nu vill jag njuta av en skön sommar och få den återhämtningen som jag aldrig fick förra året.

Ta dessa sköna lång promenader, packa en picknick korg och åka till sjön, ta en god grillning när kvällen kommer, påta i min trädgård så mycket jag orkar.

Och framför allt bara vara och njuta av sommaren med min älskade man.

Hoppas ni har en fin helg och att ni också njuter.

Stor Kram

🌻🐝🐞🐛🌻

Gillar

Kommentarer