Lördagen är här och det känns skönt

God förmiddag

Lördagen är här och imorse när jag sträckte på mig i sängen så kändes det extra bra att veta att helgen är här.

Och det var faktiskt lite lättare att slänga benen över sängkanten och sen tassa upp till en mörk men ändå mysig lördags morgon där adventsljusstakarnas fina sken mötte mig.

Snart blir det att ta en lång och skön dusch och sen bara njuta av en härlig lördag.

Gårdagen blev jätte bra vi såg en bra julfilm på eftermiddagen och sen lite senare på kvällen blev det en skön promenad och när vi kom tillbaka in så kokade vi oss en kopp te och sen såg en helt underbar serie. Lite god mat, fika på eftermiddagen och en massa tända ljus.

Mina tomtar kände sig redo att flytta ut ur sina kartonger och jag har inte många längre som jag tar fran bara några lite större i tyg för som sagt de ska plockas undan sen också.

Denna SIA tomte köpte jag år 2017 några månader efter min stora tumör operation så den har en extra plats i mitt hjärta för jag kommer ihåg känslan då hur otroligt tacksam jag var att jag överhuvudtaget fick fira den jul igen.

Något som jag inte hade tagit förgivet alls under min resa så den har jag både ett kämpit minne tillsammans med då jag ännu då kämpade mig tillbaka till livet men samtidigt också ett bra minne.

Min dag idag är ännu helt oplanerad så vi får helt enkelt se vad jag hittar på. Men mycket vila och mys står på schemat.

Jag önskar er alla en fin lördag.

Stor Kram ⭐️

Gillar