Lördag och vaknade av en obehaglig dröm

God morgon och vilken härlig känsla jag har i kroppen att vakna upp till en helt oplanerad lördag.

Det som var mindre härligt var den dröm som väckte mig imorse......Jag drömde att jag var på Akademiska sjukhuset igen och redo för att göra min andra stora tumör operation. Förmodligen så hade väll tumören kommit tillbaka

Jag minns exakt i detalj hur det kändes när jag vaknade upp den extremt strama känslan över det uppsågade bröstbenet och smärtan kring den opererade vävnaden, det var som att jag hade blivit överkörd av en lastbil. Allt var så verkligt i drömmen och exakt så som det var i verkligheten där i slutet på juli år 2017.

Jag drömde att jag skulle åter en gång få kämpa med denna enorma smärta som operationsområdet gav och ståltrådarna som dom efter operationen drar ihop bröstbenet med igen dom orsakade inflammationer i omkring liggande vävnaderna vilket också hände efter min operation i verkligheten.

Tänk att drömmar kan vara så verklighets trogna.

Visst nu var ju detta en turbulent och en stor operation som satte sina spår på mig så kanske inte jätte konstigt att allt kom tillbaka igen.

Men tänk att man kan drömma så detalj rikt, och jag känner att det finns ju betydligt trevligare saker att vakna upp till än just denna känsla.

Men jag skakade av mig allt och tassade sedan upp för att möta min dag. Kanske ännu mer påmind än innan om vilken otrolig tur jag har som finns fortfarande.

Och jag känner en enorm tacksamhet över det.

För övrigt så ska jag idag satsa min lördag på vila och återhämtning samt min dag är helt oplanerad.

Grannen ska komma över och förbereda våran bil för bytet av den trasiga värmeväxlaren och sen så kan vi bara vänta på reservdelen som kommer i början på nästa vecka om inte postgången krånglar.

Någon god mat ska lagas idag men jag har inte bestämt vad än då jag ännu funderar och ikväll så blir det mellon.

Nu tänkte jag fortsätta att kolla klart på nyhetsmorgon och sen så kan min dag börja, jag har även satt en olaplex inpackning i håret lite extra lyx får starta min dag , jag tycker att den är toppen bra för håret och det har blivit stor skillnad på mitt hår sedan jag började med den.

Jag vill även passa på att önska er alla en jätte fin lördag. Var rädda om er.


Kram 💕


Gillar