Lördag och vad gör jag av min gråmulna dag

Imorse så tog min kropp en rejäl sovmorgon och jag blev lite chockad när jag såg vad klockan var.

Så jag slängde snabbt benen över sängkanten och steg upp. Väl uppe så möttes jag av ett roktigt grått och blött väder som verkligen skvallrade om att nu är hösten här.

Men det gör mig faktiskt ingenting, då jag idag ändå är inställd på att ta en lugn och skön dag inne. Kanske läsa lite, se något på tv:n och ta en varm kopp te och mysa med tända ljus då passar detta väder bra.

Lite senare så ska vi ha något gott till mat och det lutar åt att det blir lövbiff och klyftpotatis väldigt gott och det tar ju inte så lång tid att laga så det blir bra då jag inte känner mig på topp.

Man får göra det bästa av dessa riktiga höstdagar som kommer nu.

Tända en massa ljus älskar jag det blir både fint, mysigt och ombonat. Varför inte ge ansiktet lite extra kärlek med en ansiktsmask och håret kan få lite näring och kärlek med en bra inpackning.

Lite skön musik och krypa upp i soffhörnet under favorit filten. Baka tycker jag med är kul när väl jag orkar och när inte smärtorna är för svåra

Kanske så kan jag öppna min pyssel låda och pärla några budskap till ett armband om inte musklerna och lederna bråkar med mig för då är detta pillrande jobbigt för fingrarna och lederna.

Tiderna är ju lite annorlunda nu med corona så vissa saker jag tycker om att göra under höstens rusk dagar undviker jag pga att jag är i riskgruppen.

Vad gör ni av dessa höstdagar, har ni något som ni gillar extra mycket att göra?

Jag vill önska er en jätte fin och mysig lördag. Var rädda om er.

Kram

#nouwseptemberchallenge

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Va glad jag blir när jag hör att du tog "sovmorgon" idag ❤🙏 precis vad du behövde och många fler bra nätter får gärna ta följe 😍 jag ska bara vara och Rå om mig själv. Tänder några ljus, kanske en värmande brasa och en kopp te att njuta av. Hoppas att din lördag blir precis så som du önskar. Stor varm kram till dig 🥰

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Det lät mysigt och väldigt lik min dag. Kram på dig ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
himlajord
himlajord,

Tar gärna en skogspromenad och känner in doften av skog. Gör gärna en ansiktsmask och lyssnar på lite skön musik🌻

nouw.com/himlajord
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Det lät härligt, skogspromenad är mysigt. Visst finns det mycket mysigt att göra 💗

nouw.com/minresatumörmittliv