Lördag och en ny dag har startat hos mig

Lördags morgonen hos mig började med att jag raskt klev upp ur sängen när jag slog upp mina blå, jag tog mina morgon mediciner tänk om man ändå kunde slippa dom men samtidigt tur att dom finns och sen så hade min dag startat.

Jag har inte riktigt kommit in i mina höst rutiner eller om man ska kalla dom vardagsrutiner än efter sommaren för på helgerna så brukar ju höjdpunkten vara att börja dagen lugnt framfor nyhetsmorgon men än så länge så har jag inte sett ett ända program inte på vardagarna heller.

Just nu så föredrar jag nästan hellre att starta min dag på min light spikmatta med lite lugn musik en stund ett bra sätt att samla sig inför dagen samt att få den hjälp som den ger min kropp.

Idag så händer nog inte så mycket jag håller mig ännu inne och undan från folk då jag inte vet vad det är för virus jag dras med.

Det ska komma en dam och hömtaen skänk som hon köpt på annons vid middags tid.

Det ska väll sen lite senare på eftermiddsgen bli lite god mat och så bjuds det på lövbiff och potatisgratäng och för övrigt så tänker jag bara ta dagen som den kommer, kanske läsa lite då jag har en tidning liggandes som jag faktist hade glömt bort att jag hade.

Jag ska också ta tag i och skriva dagens bloggutmaning som orsakullan har.

Jag var faktuskt ute en liten stund igår kväll här i trädgården men jag kände mig ganska snabbt sämre och blev mer tungandad igen så det är så konstigt det här jag har.

I kväll så blir det lite tv-mys tror jag om vi inte bara struntar i tv:n och sätter på lite skön musik och bara ungås. Jag är rädd för att jag kommer att vara lite trött då jag sovit oroligt och det blev någon timme för lite inatt.

Men vi får se jag kanske kan lura en stund på dagen.

Utanför fönstret så skiner solen och det hade ju känns lockande att packat ner lite te och smörgås och åkt ut i naturen men nu så går ju inte det tyvärr utan vi får spara det till en senare utflykt när jag är bättre.

Jag måste säga att jag tycker att september hittills har bjudit på ett fint väder.

Jag hoppas att ni får njuta av en fin lördag och jag vill också passa på att skicka en stor kram till er 🍂

Gillar