Lördag, ledig dag för många. Så tar jag vara på dagen?

Jag vaknade upp med lite för få sovtimmar idag men till en fin lördag för solen skiner utanför fönstret men det är lite kallt inne idag efter golvet och det är nog faktiskt bara att inse att hösten är här och där med så är det dags att dra på lite värme inne igen.

För att behöva gå runt och små frysa här på morgonen är inget skönt.


@orsakullans fråga idag i bloggutmaningen är min rubrik i blogginlägget.

Jag tror faktiskt att jag är ganska bra på att ta tillvara på dagen. Jag gillar allra mest att ha en helt oplanerad lördag en lördag som jag bara kan göra precis vad jag vill med.

Jag tycker om att vara hemma och bara ta det lugnt, kanske små dona med något, ta en mysfika på eftermiddagen, tassa runt här hela dagen i mina tofflor och bara vara. Jag älskar även att ta dom där härliga promenaderna ut i den krispiga höstluften.

Visst jag kan gilla att ta en liten utflykt då och då för det är ju alltid trevligt att hitta på något. Men jag gillar nog allra bäst dom lugna lördagarna hemma.

Att sätta lite extra lyx på tillvaron baka något gott, äta lite god man och kanske unna mig ett glas vin till kvällen det är mysigt.

Jag tycker om inredning och jag tycker om att komma på lite nya ideer och fixa till det här hemma.

Just nu så har jag fixat i ordning lite för dom ruggigare höstdagar. Filtarna är tvättade och redo för lite höst mys.

Jag gillar att få tid för att tänka och reflektera över saker. Komma på dom saker som var bra och som jag vill behålla eller dom som var dåliga och som jag kanske behöver göra något åt.

Det är så man utvecklas som person.

Men min allra bästa och min absoluta favorit på lördagen det är nog ändå när jag får tillbringa den med min underbara make.

Hoppas att ni alla fina läsare får en fin och mysig lördag.

Stor Kram K

Gillar