Lördag förmiddag och den komplicerade sorgen

Idag så känns det riktigt skönt att det är lördag då inget speciellt ska fixas och det blir en dag när man bara kan göra precis det som man vill.

Hur det än är så knallar dagarna på.

Natten har varit kall men jag tycker faktiskt att detta väder är mysigt och med kylan så kommer också den där härliga klarheten i luften och man får njuta av solen som lyser så fint och jag känner verkligen vilket behov jag har efter dessa mörka månader som varit att få se den.

Så en promenad ska jag ta sen men jag gör mig ingen bråska.

Jag ska snart hoppa in i en varm dusch och värma min lite frusna kropp det brukar alltid vara lite jobbigt med väder omställningarna och smärtorna i kroppen ökar då.

Vi har inte riktigt orkat engagerat oss dom senaste dagarna i matlagningen när allt kaos började så det har mest blivit sådant som är enkelt men nu börjar man nästan längta efter lite husmanskost.

Vardagen är i varje fall lite mer hanterbar men mycket tankar finns där samt också en viss oro för att det ska bli mer oroligheter för det är de sista som vi behöver just nu.

För vissa så kan det nog vara svårt att förstå att maken som själv inte har valt att ta avstånd utan där föräldrarna tog det beslutet och senare brodern som tog parti ändå sörjer sin mammma.

Men det är ju ändå hans mamma och man bär ju med sig vissa minnen ifrån uppväxten men också såren som i denna stund nu igen står vidöppna och frågan ekar åter igen ” varför dög jag inte som jag var ”.... samt man kan också sörja att man aldrig fick föräldrar som älskade en villkorslöst, som stöttade och fanns där och som lät honom få välja sin egna väg i livet utan press och styrning.

Så sorgen blir extra komplicerad när relationerna är på detta sätt. Men man får ta en dag i taget.

Jag vill passa på och önskar er en fin lärdag och var räddaom er.

Stor Kram 💕

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Sorgen är oerhört tung den allra första tiden. När jag tittade på 1a avsnittet av Renees brygga så var vår allas älskade Sven Wollter med. Han fick frågan "läker tiden alla sår?" -Nej det gör den inte men däremot blir sorgen mer trubbig och inte lika spetsig ❤🙏 Sven så så mycket kloka ord och detta håller med om till 100%. Sänder styrkekramar till dig och din man, ta,hand om varandra, njut av stunden ❤❤❤ vi har precis som Ni ett helt Magiskt vinterväder 🥰🥰🥰 stor varm kram till dig/er

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Jag såg det programmet och det var väldigt klokt sagt. Tack fina och njut av erat paradis ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

🌸🌺🌸🌺

nouw.com/sandrasjoberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Relationer människor emellan är inte alltid så lätta

nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Håller helt med 🥰

nouw.com/minresatumörmittliv
Evaeliasson
Evaeliasson,

Vet hur det är när nära relationer inte är lätta så jag skickar energi och styrka till er, kram ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,