Livets stora frågor så här på kvällskvisten

Ikväll så kom många tankar över mig. Blev ledsen över en nära som är sjuk, ibland kommer det över mig och blir väldigt jobbigt och påtagligt.

Ibland är det skönt att släppa ut känslorna.

Ibland tänker jag också på vad många vi är som kämpar oss igenom livet för att försöka att hitta sin plats eller bara för att vara någon. Tack och lov så har jag hittat min det är skönt, det blev lättare på något sätt när man började bli äldre.

Även sjukdomar kan få oss att tappa den man en gång var för alla bitar kanske inte går att hålla fast vid för sjukdomen har tagit fom.

Och tänk på att allt vi gör lämnar ju ett avtryck på ett eller annat sätt efter oss den dag det är dags att lämna jordlivet.

Livet ändras även för dom som blir kvar och mycket blir sig inte likt igen när vi mister våra nära och kära.

Tänk på att verkligen leva som du vill medans du kan, njut, var sann mot dig själv och det är även viktigt att vara snäll mot sig, lyssna till ditt inre.

Mina tankar är ibland där hur blir det den dag när jag blir gammal hur går det för maken och mig eller är en av oss ensamma änka/änkeman. Vi har ju inga barn pga barnlösheten så vi blir väldigt ensamma den dagen, vem för våran talan när vi inte själva orkar längre pga sjukdom och ålderdom.

Ja ni hör ibland är frågorna många och stora så här på kvällskvisten, livets frågor är stora och det är kanske inte så konstigt att man ibland funderar över dom.

Funderar ni också kring detta ibland?

Nu säger jag god natt och var rädda om er.

Kram ❤️

Gillar