Längtan till havet...

​Idag är det så grått som det kan vara ute och regnet fullkomligt piskar till och från mot fönstret.

Det är en sådan där dag som man längtar efter solen igen men samtidigt behövs ju regnet men jag behöver också solen och värmen för att få med lite mer av sommaren eftersom den blir kortare för mig.

Idag längtar jag efter havet enormt mycket och framförallt västkusten det känns lite för mig som att komma hem. Det är något speciellt med havs luften, vågorna och sandstränderna.

Kanske känner jag så för att jag var mycket där som barn jag vet inte riktigt.

Men jag trivs jätte bra där. Ett tag hade maken och jag en period där vi pratade om att flytta neråt tyvärr blev det aldrig så. Om det var bra eller dåligt vet jag inte men ingen jag ängnat så många tankar åt efteråt.

Och om vi absolut vill framöver finns det ju inget som hindrar oss att ta det steget.

Men vi trivs just nu jätte bra i vårat lilla hus som vi har. Där vi byggt upp vår trädgård något som betyder mycket.

Det blev ingen operationstid som kom med posten idag heller men som sagt var det kan vara några veckor kvar innan det är dags och den kan även komma imorgon redan. Det är bara att vänta och se.

Jag bakar lite bullar idag för det var passande i regnvädret och så att det finns lite bröd när jag inte kan baka på ett tag.

Jag skulle vilja skriva hur jag mår... men idag är det en sådan där dag när det är svårt att sätta ord på hur det känns. Stundvis mår jag skapligt och stundvis mår jag inte så bra då är det mycket tankar och oro både för operationen och besked efter den.

Jag vet ju inte med säkerhet att jag slipper strålning och cellgift det kommer stadie av tumören att avgöra. Vilka celler som finns i den och thymom är tydligen lite speciell eftersom den kan innehålla båda dom " snällaste " och farligaste cellerna.

Men jag håller tummarna för att fallet inte är så.

Solen skulle kanske komma mot kvällen så då blir det en promenad 

Ut i naturen och hämta kraft och energi.

🌸🌺🌸

Gillar