Kväll med lite tv mys, och en saknad

Vilken lugn och skön återhämtande dag jag har haft idag, precis vad jag behövde.

Jag har bara små plockat med lite tvätt som skulle vikas och läggas på respektive plats annars så har jag bara lyssnat på kroppen och på eftermiddagen blev det en god kopp te och en julfilm.

Jag var och tittade lite i min julkartong förrut där har jätte mycket fina tomtar liggandes ner packade men som jag inte tar upp så himla mycket av längre.

Jag stannade till vid just en av sakerna och det knöt sig lite i magen och jag kände en sorg i hjärtat denna lilla mini jul strumpa gick i arv till våra kissar.

Dom hade en liten korg i rotting med en skön mjuk dyna i att sova på där låg dom ofta och utan på den hängde denna lilla julstrumpa till varje jul sant två röda julkulor i öppningen till korgen.

Och gud vad jag känner att jag saknar dom det är verkligen något som fattas med att inte ha den där glada jamande kissen som möter en vid dörren när man kommer hem.

Eller alla dom där mys stunderna som vi hade i soffan kurrandes i knät och värmen var bra för min smärta och det säga ju att husdjur har en positiv inverkan på oss människor och det tror jag med på.

Vi får se någon dag kanske.......

Nu så ska jag ta mitt kvälls te och den fina kalendern som jag fick av fina Lotta är jätte goda. Sen blir det att se det sista avsnittet av bönderna men är det någon mer än jag som tycker att dom krånglar fruktansvärt mycket i år ? *ler*

Men det är kanske inte så lätt att träffa den stora kärleken under dom förhållandena i tv.

Hoppas ni har haft en fin dag och kväll.

Var rädda om er, stor kram och godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Tror många bara vill vara med på tv😉

God natt Sov gott

nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Det tror jag med. Sov gott fina ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Evaeliasson
Evaeliasson,

Ska ta en kopp te från den fina kalendern när jag kommer hem från jobbet , sov gott ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Det gör du rätt i. Kram och sov gott ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
MariasVardag
MariasVardag,