Kväll hos mig

Jag har haft en lugn och skön dag, har suttit i solstolen och lapat sol så skönt för solen värmer ju än men när den går i moln då är inte vinden så varm längre.

Min farmor kom förbi och vi tog en fika i solen med kaffe, smörgås och hembakta bullar och så blev det prat om allt möjligt och hon fick berätta sina gamla historier.

Det gäller verkligen nu att passa på att vara ute i solen då man inte vet om dagarna framöver kommer att gå över i regn och rusk. Men jag hoppas ju självklart på en fin höst.

När vi väl kom in igen så lagade maken kvällsmaten det blev en frittata bestående av spagetti, stekt bacon ,lök, vitlök, paprika, ost och äggstanning och sen in i ugnen.

Jag skulle givetvis ha tagit en före bild innan vi hade huggit i och börjat äta men vi var glumpska idag *ler*

Under tiden maken lagade mat så rensade jag faktiskt ur min garderob lite. Packade ner lite sommarkläder och fick därmed lite mer plats i garderoben vilket var skönt.

Jag kände att det blir nog inte så mycket mer klänningar och kjolar för mig nu så lika bra att stoppa undan dom till nästa år.

Tänk det låter så långt dit men jag vet att tiden går så fort och att vi snart kommer att vara där igen.

Nu så blir det att ta en kopp te och sen titta om det finns något på tv:n att se innan det är dags att lägga sig.

Men vi håller just nu på med flera olika serier så då är väll snarare problemet vilken av serierna vi ska se och sen är ju även idol idag.

Jag hoppas att ni har haft en fin dag.

Och så vill jag bara avsluta med att skicka all styrka och kärlek till en fin vän som just nu har det extra tufft. All kärlek till dig, livet är ibland så orättvist och du vet vart jag finns.

Var rädda om er ❤️

Gillar