Känner mig ledsen

Nu är det inte kul längre, det känns som att huvudet står långt in i väggen och jag kan knappt andas.

Jag har glömt bort hur man gör, dom där långa djupa andetagen som jag skulle behöva ta men jag glömmer bort dom hela tiden för att min kropp är så stressad.

Vissa saker har jag runt omkring mig just nu som stressar mig men även emellanåt när det känns lite lugnare på den fronten så är ändå kroppen stressad.

Hormonkaos bla heter endel av problemet och den har flyttat in som en oinbjuden gäst hos mig och ställer till det för mig. Men även andra saker som har med hälsa, utredningar, mående, sjukvård och vardag är för mycket just nu.

En lite sak som jag ska göra och som jag vet tar fem minuter kan kännas överväldigande.

Jag har bara en önskan just nu att vi skulle kunna få ha ett normalt liv utan sjukdomar och nedsättningar vad skönt det hade varit.

Jag har gått tyst väldigt länge nu och jag har lidit där på insidan men just nu så skulle jag bara vilja skrika ut all frustration.

Jag gillar verkligen den här texten för den säger allt.....

Som frisk så har du miljoner önskningar, som sjuk bara en att få bli frisk ”

Den texten säger allt om hur jag känner det på insidan just nu. Mitt liv är många gånger tufft och ibland så skulle jag bara vilja fly för en stund.

Tänk att bara slippa känna kroppen som smärtar, slippa känna huvudet som är virtigt och utmattat. Åh vad jag önskar att det kunde bli verklighet.

Man får leva på den drömmen för ibland så är det den som får mig att hålla näsan ovanför vattenytan.

Tack för att ni läste.

Kram och godnatt 🌻

Gillar