Julstämningen har kommit till byn

God morgon eller god förmiddag för endel för det är ju olika när våra dagar och rutiner startar. Jag vaknade lite tidigare än vad jag borde idag så får se om det blir en trött dag.

I år så har kommunen slagit på stort och vi har fått lite julsmyckning när man kör in mot samhället. Dom är nästan ännu finare i verkligheten än vad dom blev på bild.

För något år sedan så fick vi två jätte stora snögubbar som lyste upp i mörkret men en av dom fick fötter och sprang iväg en natt eller skämt och sido så blev den tyvärr stulen vilket var jätte tråkigt.

Idag så ska jag faktiskt bara njuta av min fredag och ta det lugnt för jag känner just nu att jag behöver det nu med allt nytt som sker i och med hormonerna just nu i kroppen.

Egentligen så tycker jag att man blir lite tröttare den här årstiden men samtidigt så kan jag inte låta bli att gilla det eller inte tröttheten med myset som blir när man smyckat sitt hem.

För just nu när stjärnor, ljusstakar och mina små granar lyser upp i mörkret så är det jätte mysigt. Likadant så älskar jag att börja dagen med levande ljus.

Och snart så är ju faktiskt sanningen den att ljuset kommer så sakteligen att återvända igen. Även om det med denna mörka och gråa dag med spöregn känns avlägset.

Det blev ingen promenad igår kväll som jag hade tänkt för när vi var påväg ut så öppnade sig himlen och regnet vräkte ner så jag var inte alls sugen att gå ut längre då jag vet hur mycket mina muskler och leder skulle strejka i så fall.

Och just då så orkade jag inte ta den extra smärtan som promenaden hade inneburit.

Min känsla idag är extra skön då det är fredag och helgen är här det ska bli så skönt.

Nej nu så ska jag ta mig upp ur min sköna och varma säng jag kan ju inte ligga här och dra mig mer utan nu får min dag börja lite sakta framför nyhetsmorgon på tv4 så jag önskar er en fin fredag.

Stor Kram K

Gillar