Julen börjar gå mot sitt slut...

Nyårs helgen har nu passerat och ja inte blev det någon större skillnad fast vi gick in i År 2019 😉 inte än i varje fall.

Nu börjar också julen att gå mot sitt slut hur tråkigt det än är så vi suger ut det absolut sista av den i helgen.

Idag så dukades det i vardagsrummet igen förmodligen för sista gången med röda servetter. Det är helt offatbart så snabbt det har gått som vanligt så planerade jag för en lång och skön december månad men så känns det ändå som att den bara susade förbi.

Men i det stora hela så har julen, Nyårs helgerna varit bra. Lagom tempo med tv mys, spel, promenader och god mat och vi har bara fått umgås.

Jag vet inte om jag får för mig men jag tycker redan att det börjar vara ljusare ute på dagarna. Och att vi nu går mot ljusare tider det ser jag fram emot.

Visst vi har några månader kvar med kanske både kyla och snö men det kommer ändå att märkas att vi kommer närmre våren. Och ljuset behövs verkligen nu.

Denna helg så skall jag bara vara och vila sen i nästa vecka så är snart vardagen igång igen. Det är som jag skrivit tidigare att mina sjukdomar tar ju inte julledigt men det har däremot mina sjukhus besök gjort nu i några veckor så otroligt skönt.

Men nu så har det nya året redan att börja på att fyllas med nya besök och den vardagen lär jag ju inte att komma ifrån även om jag skulle önska det.

Det är bara att göra det bästa av allt inget blir ju bättre för att man gräver ner sig i ältande utan jag gör som jag brukar kavlar upp ärmarna och slåss mot sjukdomarna för dom ska inte få ta över mitt liv helt och hållet.

Jag får önska er alla en fin trettondagsafton ❤️

Kram


Gillar

Kommentarer