Jag ska berätta vad jag gjode av min söndag

Jag vaknade skapligt imorse med lite grusiga ögon dock då jag inte sov jätte bra men jag hade ändå en liten pirrande känsla i maggropen då jag kände att dagen skulle bli bra.

Och jag var så himla glad över ett fynd som jag via facebook hade gjort kvöllen innan.

Jag har en förkärlek till äldre möbler, möbler som inte är av nyproduktion och som har en historia bakom sig det gillar jag.

Jag hade för någon vecka sedan köpt en fin äldre byrå som jag gjort iordning men som sen visade sig att jag inte tålde då den hade stått i en lada med djur och jag är allergisk.

Jag var nästan gråtfärdig då och besviken men jag tror att jag gjorde min mamma glad som köpte den av mig och hos henne blev den jätte fin.

Men för att komma tillbaka till igår så hittade jag en sida som hette köpmannahuset i Äsköping och jag bläddrade igenom foton på saker som skulle säljas och där stod ju min byrå en jugend byrå till inte alls så farligt pris och jag fick lägga undan det, yes!!! Jag var jätte glad.

Så klockan tolv idag så började vi åka vägarna dit och möttes av fina höstvägar och små ” snö fall ”av löv som virvlade mot bilen det är verkligen höst för mig.

Men när det gäller byrån så hade jag inte vågat ta ut något förren jag hade varit dit och tittat på den men jag hade tur då den var i jätte fint skick så trot eller ej vi fick in den i våran lilla opel corsa och åkte ännu mindre vägar hemåt igen.

Visst finns det små märken på den något som man skulle kunna fixa till men inget jag vill för dom gör ju charmen över en gammal möbler och det är ju dom märkena som vittnar om att den har varit i ett eller flera hem innan för länge sedan och det vill jag inte ta bort.

Men nu står den där och pryder min hall.

Påväg hem så åkte vi förbi Fridhem ett mysigt cafe som vi inte besökt på hela våren eller sommaren men det går faktiskt att fika på hösten med.

Dom flesta satt inne och kurade men vi tog vårat fika och satte oss ute det kändes lite mer corona säkert och sen skönt då det inte var speciellt kallt och vi hade varma tröjor på oss.

Jag tog en god bakelse med rabarber och kardemumma fyllning och maken tog i vanlig ordning en paj till kaffet. Det var jätte mysigt och det är ju så fint där.

Något som jag gärna skulle vilja göra om innan det blir kallare och snön faller.

Nu känner jag mig så nöjd med min söndag och lite lycko bubblor känns i magen jag är jätte tacksam över denna mysiga och fina dag. Och som jag ändå orkade med även om jag nu får betala i en förvärrning i några dagar men ibland måste man vara få leva som jag brukar säga även om det sen kostar med mer smärta.

Nu ska jag se om det finns något på tv:n och ta min kopp te innan det är dags att sova en stund. Jag hoppas att eran dag med har varit fin med.

Vad har ni hittat på?

Stor Kram K 🍂


#nouwseptemberchallenge

Gillar