Jag ska bara ha en skön helg

Jag ska bara ta det lugnt och vila denna helg antingen är det ” bara ” allergin som spökar eller så är det en förkylning på gång men förmodligen är det allergin björkpollen är ju skyhöga nu.

Man blir så trött av allergin och man går ju runt med helt igen täppta bihålor, tung andning och en allmänpåverkan.

Igår kväll så tog maken och jag en skön natt promenad innan det var dags att sova det var helt tyst ute och luften var ljummen. Det är som att samhället hade tagit en paus från den dagliga rörelsen som är ute. Jag älskar dessa natt promenader dom är så härliga och lugnande för kropp och själ och att man sen också får motion är ju bara ett plus.

Idag så skall jag bara njuta av en ledig dag och ta det lugnt då mina muskler och leder bråkar jag har tyvärr inte haft någon förbättring än av värmen som vi fått.

Jag har just nu ett skov där min handled värker och sen strålar det ut i fingrarna och det är svårt att böja handleden och det är jätte jobbigt. Tyvärr så har det satt sig på höger handled den som jag använder som allra mest men det är bara att vita ihop och vänta på att det ska bli bättre.

Jag skall nog inta en solstol sen och bara sjunka ner där till fågelkvitter med en bra bok. Släppa loss tårna som får nudda gräset och kittlas av vinden och bara lata mig.

Det är mycket sommar i luften nu och vårat japanska körsbärsträd blommar så fint på tomten. Humlorna flyger brummande förbi ibland och diverse kryp har vaknat till liv.

En hund skäller, någon snickrar på altanen, barnen leker och det är liv och rörelse det är just detta som är så härligt med denna tid allt lever upp igen.

Ni får nu ha en fantastisk lördag 🌸

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Mycket fina bilder, grym och intressant blogg du har. Menar det!♥️🌺🤗
nouw.com/maddesdagbok_foton
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Åh tack snälla vad glad jag blir för dina fina ord och tack för att du läser den. Kram ❤️🤗
nouw.com/minresatumörmittliv