Jag har en skön vilo söndag idag

Idag när jag vaknade så hade jag tusen ideer och saker som jag tänkte hitta på.

Blev det sen så nej... min energi är inte på topp idag och mina ögon känns som ett kilo grus. Vädret är inte heller på topp det har varit mulet och regnet har vräkt ner ute.

Så jag tog en slappardag och kröp upp i soffan och drog filten över mig lite besviken är jag på att orken är noll men det är bara att acceptera läget och lyssna på kroppen.

Igår så gjorde vi en liten utflykt jag tog med mig mina ” päron ” och det blev en god fika och dagen till ära så åt jag en jätte god räksmörgås och så blev det lite shopping.


Ibland så behöver man varken åka så långt eller till något märkvärdigt ställe utan det är bara skönt att komma ut en sväng.

Fredagen blev det lugn vi såg en bra serie och åt lite god mat.

Imorgon så är det måndag igen och en ny vecka tar vid och för mig så innebär det att jag har en massa provtagningar som skall göras inför mitt årliga endo besök som är i början på april.

Det känns varje år lite nervöst inför provtagningen och om allt kommer att se bra ut. Tyvärr så vet jag att om något är fel så börjar en kamp och en strid för att få den rätta hjälpen och behandlingen som jag behöver. Den vägen har aldrig varit rak utan väldigt kämpigt.

Tyvärr så vill inte alltid läkarna ge oss det bästa för vårat mående utan det blir tid och pengar som styr istället och det är inte alltid lätt som patient att kämpa för sin rätt. Men jag ger inte upp.

Nu så ska jag bara fortsätta att ha en skön söndag och ikväll så ska jag tända lite ljus och bara mysa sen får det nog bli något bra på tv:n.

Stor kram till er och ni får ha en skön söndag 💗

Gillar