Igår så shoppade jag min mat på ett helt nytt sätt hos ICA

När veckohandlingen blev så mycket enklare

Jag måste bara berätta om att jag igår gjorde jag min vecko handling på ett helt nytt sätt.

Vi har länge funderat på att test men sen så har man tänkt att nej jag vill göra det själv, välja och titta över det jag ska ha.

Men som ni säkert har förstått av tidigare inlägg så är jag inte över förtjust i när det kommer till veckohandlingen jag tycker att det är ett ganska tråkigt måste bara.
Så i måndags kväll så hade jag skrivet ner det jag behövde ha hem handlat för veckan jag hade tänt ljusen i vardagsrumnet och satt mig tillrätta med mina ulltofflor,nattlinne och en varm filt samt med min mobil.

Jag beställde min veckohandling för första gången över icas onlinehandling.

Det var smidigt och det tog inte alls så lång tid.
Jag knappar sen in mitt kortnummer när jag kommer till kassan och betalar samt jag bestämmer själv vilken tid jag vill hämta mina varor och man kan sen gå in och ändra eller lägga till på ordern samma dag som den är gjord fram till klockan 23.59.

På morgonen så hade jag sen ett meddelande att min varor var packade och klara. Vid klockan ett så åkte jag sen in mot stan och väl framme på parkeringen så skickar jag ett sms med texten ” hämta ” samt mitt reg nr på bilen.

Det kommer ett trevlig sms tillbaka som hälsar mig välkommen och ber mig vänta i bilen så kommer dom snart ut med varorna.

Det är en trevlig kille som kommer med mina varor och han lyfter även in kassarna i bilen åt mig detta är ju bara för bra för att vara sant då detta spar på mina muskler och smärtor. Han hade även skickat med två påsar extra mjukt bröd en ny sort som hade kommit in till butiken gratis åt mig.

Han önskar mig sen en trevlig dag och jag honom detsamma och tackar för hjälpen.

Min vecko handling tog inte ens en halvtimma med bilresan inräknad innan jag var hemma igen och då hann jag även tanka på vägen hem.

Jag är lite chockad över hur smidigt detta var och nu var ju allt detta nytt för just mig och kanske så har ni redan provat att handla på detta sätt.

Men jag kan verkligen rekommendera det.

Så nu kanske min ångest över veckans handling kan vara över för jag kommer verkligen att använda detta fler gånger.
En till fördel är ju att man slipper alla dessa extra saker som brukar kunna hamna i kundvagnen när man går och handlar inne i butiken och man ser diverse erbjudande så kanske även detta shopping sätt kommer att spara lite pengar.

Jag ser redan fram emot nästa veckas handling det är så himla skönt när man kan förenkla vardagen.

Har ni också provat att handla maten på detta sätt?


Kram

Likes

Comments

aflyingbutterfly
aflyingbutterfly,
Jag beställde mina senaste varor med ica online. Jättesmidigt 😊 Jag vill dock ha varorna fram till dörren. nouw.com/aflyingbutterfly
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ja visst är det smidigt och hemkörning är ju riktigt skönt att få 😊nouw.com/minresatumörmittliv
Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Aldrig testat, men något jag faktiskt funderat på att göra, helt klart! 🧡🍂nouw.com/melinabjorkmangot
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Nej jag ångrar mig inte men har ju gått länge och velat innan jag nu vågade prova.
Att handla på det här sättet spar ju tid.
Kram 🧡🍂🧡
nouw.com/minresatumörmittliv
Write a comment...
IP: 82.99.3.229