Igår så hade jag en mysig bio torsdag

Igår så var det sista dagen för min brorsdotter hos sin farmor på sportlovet och det var dags för henne att flytta tillbaka hem till stan igen.

Men innan vi skulle lämna henne så blev det en spontan bio för mig med farmor och Nova. Vi åt lite mat och såg sen Röjarralf.

Det är ju tur att jag inte har långt in till stan om jag vill ” låna ” henne igen för det blir lite tomt nu när vi har träffats så mycket.

Här hemma så har jag försökt att fixat så gott det går nu med att få upp lite vår gardiner även om vädret just nu bjuder på ett litet bakslag med minus grader och snö så visar väder prognosen att det ska bli plus grader och sol igen.

Det är alltid en härlig känsla med lite nya ljusare gardiner som släpper igenom solen. Tyvärr så tyckte inte min kropp lika mycket om detta ryck så just nu känns det som om jag vore överkörd av en lastbil och jag har drabbats av mer värk i hela kroppen.

Så nu får det bli lite vila då både muskler och leder strejkar. Det är så tråkigt att alltid få betala för allt man gör och jag har ju alltid hjälp när jag gör dessa ryck men det hjälps tyvärr inte. Det är en riktig skit sjukdom det här.

Men det är bara att gilla läget för det är som det är sjukdomen finns där och jag kan inte rymma ifrån den.

Idag så är det fredag igen och dagen har bärjat med strålande solsken så det känns skönt jag skall bara njuta av helgen och ta dagarna som dom kommer och bara vara.

Jag behöver nog mycket vila nu men samtidigt med det fina vädret utanför fönstret så blir man lite rastlös för det är ju så mysigt att hitta på något också. Så vi får se vad det blir men man kan ju också se till att göra båda sakerna och ha en bra balans på det.

Ljuset har verkligen börjat att komma tillbaka nu och det gör att man känner att våren närmar sig mer och mer. Jag längtar verkligen dit förutom när pollen säsongen börjar att komma vilket det säkerligen redan har gjort jag vet att min läkare alltid sa att den första pollen börjar redan i januari månad att komma in över landet.

Den perioden är väldigt jobbigt men allt annat är bara underbart fint.

Vad skall ni själva hitta på i helgen?

Jag vill passa på att önska er en lugn och skön helg.

Kram 💞Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det bästa just nu är att ljuset återvänder, det finns hopp
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Håller helt med dig. Ha en fin helg 💜
nouw.com/minresatumörmittliv