Igår när jag rensade undan lite saker så stannade blicken på en A4 sida och allt kom tillbaka igen

Ni vet ibland när man inte har rensat dom där högarna som legat i skåpet på länge och när man äntligen tar tag i det så var det för mig igår.

Jag gillar att rensa det är lite som att det lättar lite från bröstet när man vet att man har fått ordning och undan med en massa skräp som inte skulle sparas.

Jag gick igenom gamla kollegieblock och jag stannar upp vid en sida, minnena kom tillbaka till den där mardröms lika vår och sommaren 2017

Jag hittade alla mina frågor och funderingar som jag hade inför mitt besök till den preoperativa mottagningen den 18/7.

Tänk mitt där i all den oro och ångest som jag befann mig i så hade jag suttit och skrivit ner alla dessa frågor som bubblade inom mig, frågor som var väldigt viktiga att få svar på.

Oron och ovissheten om framtiden gnagde i mig dag som natt och ingen visste ju något om utgången av hela den här situationen.

Alla frågor fick jag inte svar på den dagen utan det blev mer dagen innan operationen den 23/7 när en helt underbar läkare satte sig ner i ett rum med maken och mig och tog sig verkligen tid att förklara allt.

Vissa saker kunde dock inte läkaren svara på i förväg eftersom man först måste såga upp min bröstkorg och sen se hur allt såg ut.

Likadant behövde patalogen få göra sin bedömning vilket jag självklart förstod.

Tänk vad ett papper i ett block kan väcka känslor inom mig och det känns som att allt var igår.

Tack för att ni läste ❤️

#fuckcancer

Gillar

Kommentarer

Liv,
Vad skönt att en läkare verkligen satte sig ner med er och gick igenom allting. det måste åtminstone kunna skapa något typ av lugn (lugn kanske inte är rätt ord, men jag hoppas du förstår hur jag menar). Skulle också behöva ta tag i rensning, men är inge sugen haha. Ta hand om dig!
ambivertaliv.blogg.se
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Jag förstår precis vad du menar efter läkarens och mitt samtal så könde jag att dom hade koll på läget och det lugnade mig. Ja ibland är det sådana sysslor som härna skjuts på. Tack snälla och detsamma ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv